Aha! Met deze handige hack verwijder je gemakkelijk je zelfbruiner

Een echte game changer!

zelfbruiner hack

Als je weleens in de weer gaat met een zelfbruiner, dan weet je hoe belangrijk het is om dit geleidelijk over je hele lichaam aan te brengen. Doe je dit niet, dan loop je het risico dat je bruine vlekken van je self tan krijgt. Enne, je kunt scrubben wat je wil, maar die fake tan gaat er niet heel gemakkelijk van af. Hoe je dit wel voor elkaar kunt krijgen? We delen een eenvoudige hack.

Hack

Geen zin om het er hardhandig af te schrobben? We've got you covered! Want een vrouw deelt nu een handige truc die op dit moment viral gaat op TikTok. Het enige wat je nodig hebt is babylotion. Say what?

In de video vertelt de vrouw dat ze haar fake tan inmiddels al acht dagen op haar huid heeft zitten en dat het er nu langzaam af begint te komen. "Ik weet dat sommige mensen moeite hebben om hun zelfbruiner eraf te krijgen, omdat het spul vaak super hardnekkig is. Maar als je wat babylotion pakt en dit over je hele lichaam aanbrengt, dan wordt het goedje letterlijk zachter", aldus de TikTokker. Laat de babylotion tien minuten intrekken en stap vervolgens onder de douche, als het goed is zou je nu gemakkelijk je zelfbruiner van je huid kunnen scrubben. "Het bladdert er letterlijk af."

Video

Enne, het zit er inderdaad effectief uit. In de laatste fragmenten van de video is namelijk te zien hoe de zelfbruiner bijna van haar huid valt terwijl ze het zachtjes scrubt.

Ook andere gebruikers zijn onder de indruk. "Net geprobeerd, ik ben absoluut onder de indruk! Het werkt precies zoals je hebt laten zien en hebt beschreven" en "Dit is echt een game changer", luiden enkele reacties.

Benieuwd naar de video? Je kunt 'm hieronder bekijken.

@freshlybakedldn WHATTTT!? 😵⚠️ how did we not know about this sooner!? Let us know if you try it! 🙌🏻 #faketan #tanremoval #tanninghack #selftan ♬ Talk About - Rain Radio & DJ Craig Gorman
Beauty
  • Metro UK
  • iStock
  • TikTok