Hebben: deze betaalbare tas die favoriet is bij verschillende celebs

Je hoeft voor deze it-bag geen honderden euro's neer te leggen.

Lees ook

Er past niet meer dan een telefoon, sleutelbos en ieniemini portemonneetje in, maar toch zijn we deze zomer fan van de kleine schoudertas. Gigi Hadid, Hailey Bieber en Emily Ratajkowski werden gespot met dezelfde shoulder bag die ook nog eens best betaalbaar is.

Felle kleuren

Deze zomer kiezen we voor de meest felle kleuren om onze outfit dat zomerse tintje te geven. Feloranje, felgroen, knalgeel of fluoriderend roze: niets is te gek. Daarnaast is het combineren van deze felle kleuren – ten opzichte van vorig jaar – ook geen no go meer. Roze kan met rood en geel kan met groen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Gigi, Hailey en Emily volgen de trends op de voet en verschenen onlangs allemaal met precies dezelfde tas, maar dan allemaal in een andere kleur.

JW Pei

De tas waar menig influencer momenteel mee paradeert is er een van het Amerikaanse accessoiremerk JW Pei. De tas is volledig vegan en in alle mogelijke kleurtjes beschikbaar. En geloof ons: dat is lastig kiezen. Je scoort de tas voor minder dan €80 – en dat is minder dan de duizenden euro's die Gigi en Hailey normaal gesproken voor een tas betalen… Score!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook