Deze luchtige items gaan we volgend seizoen veel zien 

En je kunt deze fall items alvast opnemen in je late summer garderobe.

items herfst

Het voelt een beetje premature om nu alvast aan de herfst denken. Het duurt immers nog een maand voor die tijd van het jaar officieel aanbreekt. Toch kijken we reikhalzend uit naar de trends van volgend seizoen. Het toeval wil dat het vooral veel luchtige items zijn. Items die je dus ook nu al kunt dragen!

Herfstmode

Natuurlijk hadden we deze zomer liever meer zon en warme temperaturen gehad. Toch kunnen we ook al best een beetje uitkijken naar het volgende seizoen. Het seizoen van de cosy truien en knitwear.

De trend van het aankomende seizoen is kleding is warmte biedt, maar niet per se dik aanvoelt. Denk aan losse broeken, lichte trui, oversized blouses en comfi vesten. And it's all about the right pairing. Zo kun je een korte broek met hoge laarzen en een luchtig knitwear vest nu al dragen, of je kunt gaan voor een lange broek met een oversized overhemd. Herfstig, maar momenteel niet te warm voor de Nederlandse augustusmaand. Hieronder delen we een paar looks.

Loose-fit broeken 

Team skinny jeans lijkt er toch aan te moeten geloven dat de skinny het afgelopen jaar veel terrein heeft verloren. Loose-fit broeken, it is. En zeg nu zelf: het is toch best een fijn lookje?

Lightweight truien

Veel verfijnder dan een chunky kabeltrui, maar wel warm genoeg om de herfst door te komen: de fijn gebreide trui wordt komend seizoen een ware hit.

Oversized blouses

De Oxford blouse was afgelopen lente ook al in trek en opnieuw kun je het item uit je kast tevoorschijn halen. Met name de oversized versie van dit kledingstuk scoorde afgelopen voorjaar goed en we verwachten dat deze trend nog wel even on trend blijft. En als het echt aan de frisse kant is, dan kun je de blouse prima combineren met een blazer!

Vesten

De mouwloze vest en de vest in z'n algeheel gaan we ook het komende seizoen weer veel zin. Het leuk? Je kunt 'm op veel manieren dragen!

Fashion
  • Coveteur
  • BrunoPress, Instagram