Hebben: de luiertas die op dit moment viral gaat

Je kunt 'm ook als werk- en reistas gebruiken!

Lees ook

Sinds de komst van het coronavirus, zijn functionele items een echte musthave. Zo ook als het aankomt op tassen. Enne, er gaat nu een luiertas viral die de moeite waard schijnt te zijn. Het maakt niet uit of ze gevuld zijn met diapers of flessen wijn, als 'ie maar functioneel en modieus is.

Hype

De Luli Bebé Monaco Diaper Bag is op dit moment een ware hit op het internet en wij snappen de hype wel. De tas is namelijk gemaakt van 100% veganistisch leer, heeft negen opbergvakken en is ook nog eens vlekbestendig. Je kunt er dus met gemak je waterflessen, doekjes, luiers, dekens, iPads en laptops in kwijt.

And that's not all! Want de tas wordt geleverd mét een verschoningsmatje en kan dankzij de afneembare riem als rugzak of crossbody worden gedragen. En wist je dat de binnenkant voorzien is van een gemakkelijk af te vegen satijnen voering? Handig!

Trending

Niet alleen is de tas geschikt als diaper bag, je kunt 'm ook gerust gebruiken als werk- en reistas. Daarnaast komt de Luli Bebé Monaco luiertas in verschillende kleuren, zodat 'ie gegarandeerd bij je outfit past.


Op Instagram is de tas in ieder geval een ware hit en wij zijn inmiddels ook fan!

Bron: Real Simple | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook