Het trenchcoat-seizoen gaat weer van start: 5 manieren om 'm te dragen

De holy grail onder de jassen.

trench coat

Wanneer het op de transitie van zomer- naar herfstkleding aankomt, is niets chiquer en more fashionable dan een humble trenchcoat. Hoe simpel het ook klinkt, deze jas kan je outfit naar een hoger niveau tillen.

Tijdloos

De tijdloosheid van de trenchcoat kan niemand ontkennen. Elk jaar domineert deze jas het straatbeeld wanneer we niet meer naar buiten kunnen zonder jas, maar wanneer het nog te warm is voor die dikke teddy coats.

Het fijne aan dit item is dat je ‘m op zoveel verschillende manier kunt dragen. Midi skirts werken, elke jeanssoort combineer je makkelijk met de jas en ook tig schoenstijlen complimenteren de coat. Heb je nog wat stijlideeën nodig? Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Nudes 

Een trenchcoat kan elke outfit elegant maken. Bestaat jouw garderobe uit veel nude-kleuren? Dan zit je met een beige trench goed!

Sporty

De kracht van een tijdloze trenchcoat mag absoluut niet onderschat worden. Het kan elke outfit voorzien van een fancy upgrade. Zo kun je het item prima combineren met een sportieve look. Ga bijvoorbeeld voor een comfi joggingbroek en draag die met een paar prachtige hakken and you're good to go!

Combat boots

Boots and coats zijn een beetje een wintercombo, maar het is een combinatie die ook in de herfst werkt. Met een paar chucky laarzen sla je de plank in ieder geval nooit mis.

Minimalistisch

In de zomer pakken we graag uit met opvallende outfits. Think prints. In de herfst houden we daarentegen ook wel van de wat rustigere outfits. Met een trenchcoat kun je een witte tanktop en een denim jeans transformeren tot een fashionable geheel.

Leggings en sneakers

Ook in de herfst houden we vast aan comfort. Sneakers and leggings it is. En het toeval wil dat een trenchcoat hier prima bij staat.

Fashion
  • Popsugar
  • BrunoPress, Instagram