Op deze manier word je blijkbaar verliefd volgens je sterrenbeeld

En, klopt het?

verliefd sterrenbeeld

De één is op slag verliefd terwijl de ander er soms weken of maanden over doet om verliefde gevoelens voor een ander te ontwikkelen. Dit verschilt enorm per persoon en dat heeft blijkbaar te maken met je sterrenbeeld. Let's find out.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram houdt van het zogenoemde kat- en muisspelletje. Je mag niet meteen te veel geven als het gaat om deze vorm van aandacht geven. Rammen hebben spanning en veel plezier nodig om verliefd te worden. Ook als de Ram eenmaal verliefd is, moet de relatie spannend blijven. Anders raakt de Ram verveeld en is die verliefdheid snel voorbij.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren worden niet snel verliefd. De Stier laat zijn of haar gevoelens niet snel toe. Ze hebben dan ook een partner nodig die geduldig is en voor hem of haar wil wachten. De Stier heeft tijd nodig om erachter te komen wat ze echt voor iemand voelt. Bovendien willen ze zichzelf niet verliezen in de verliefdheid. Als ze erachter zijn wat ze echt voor iemand voelen en die verliefdheid toelaten, gaan ze honderd procent voor de relatie. Stieren zijn ontzettend trouw en hun partner mag zich gelukkig prijzen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn dol op aandacht en hebben hier ook een goede portie van nodig om verliefd te worden. Als ze het gevoel hebben dat iemand ze niet kan geven wat ze willen, zetten ze al snel een punt achter een relatie. Mensen noemen ze daarom nog weleens kieskeurig, maar Tweelingen willen alles of niets. Als iemand veel passie heeft en ze laat voelen als een koning(in), kunnen Tweelingen pas verliefd worden. Om verliefd te blijven is het voor Tweelingen belangrijk om altijd goed te blijven communiceren. Ze hebben die diepgaande gesprekken nodig om verliefd te blijven.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften voelen zich aangetrokken tot mensen die niet bang zijn om over de toekomst te praten. Ze weten precies waar ze naar op zoek zijn in een relatie. Ze hebben iemand nodig die hetzelfde over relaties denkt als zij. Kreeften worden verliefd op mensen die zich volwassen gedragen en een stabiel leven leiden. Ook in een relatie zoeken ze die stabiliteit. Als Kreeften een relatie hebben, zijn ze heel gul en tonen ze elke dag hun liefde. Voor een Kreeft is het dan ook niet moeilijk om verliefd te blijven.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen willen iemand die hen adoreren. Voor Leeuwen duurt het even voor ze verliefd worden. Ze nemen geen genoegen met minder. Als ze eenmaal iemand hebben gevonden die bij hen past, is verliefd worden voor de Leeuw heel makkelijk. Als de Leeuw zich elke dag geliefd voelt, is het voor hen heel makkelijk om verliefd te blijven.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Verliefd worden is niet iets wat de Maagd zomaar overkomt. Ze hebben zekerheid nodig voordat ze gevoelens toelaten. Maagden zetten dan ook niet snel de eerste stap. Als de Maagd eenmaal verliefd wordt op iemand, is daar veel tijd aan vooraf gegaan. Daardoor weten ze echter wel dat diegene relatiemateriaal is. Om verliefd te blijven hebben ze goede gesprekken met hun lief nodig. Ze willen al een beetje aan de toekomst kunnen denken en het is wel zo fijn als hun partner net zo enthousiast is als zij.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen hebben veel liefde om te geven. Weegschalen worden dan ook snel verliefd, maar het is soms moeilijk voor ze om verliefd te blijven. Soms komen ze er dan ook pas tijdens een relatie achter dat iemand niet bij ze past. De Weegschaal gaat vervolgens weer onvermoeibaar op zoek naar de liefde. Weegschalen hebben iemand nodig die net zo verliefd is op de liefde als zij. Ze willen een relatie waarin zij en hun partner gelijk aan elkaar zijn. Als ze eenmaal die partner hebben gevonden, is het niet moeilijk om verliefd te blijven.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen moet zich veilig en geliefd voelen voor ze verliefd worden. Als Schorpioenen eenmaal verliefd zijn, weten ze dat hun lief hen altijd met respect zal behandelen en hen adoreert. Schorpioenen willen alles of niets in een relatie. Ze blijven verliefd als iemand gepassioneerd is en altijd voor ze klaarstaat. Als ze diegene eenmaal hebben gevonden is verliefd zijn ontzettend makkelijk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter wordt pas verliefd als ze iemand hebben gevonden die ze uitdaagt. Ze zoeken een partner die ervoor zorgt dat ze de beste versie van zichzelf zijn. Ze worden pas verliefd als iemand ze nieuwe dingen kan leren of als diegene hen meeneemt op avonturen waar ze nooit aan had gedacht. Als de Boogschutter verliefd is, blijven ze verliefd als de relatie ook een beetje speels is. Het moet allemaal vooral niet te serieus zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het leven is te kort om eenzaam door te brengen. De Steenbok wil iemand vinden met wie ze een toekomst kunnen hebben. Steenbokken worden dan ook snel verliefd als iemand stabiel en vriendelijk is. Als ze ook nog eens zorgzaam zijn, slaat het hart van de Steenbok helemaal op hol. Steenbokken blijven verliefd als hun doelen gesteund worden door hun partner. Hoewel de Steenbok soms wat serieus kan zijn, blijven ze vooral ook verliefd als hun partner weet hoe er een lolletje getrapt kan worden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als iemand niet makkelijk verliefd wordt, is het wel de Waterman. Daten is daarnaast niet iets wat de Waterman graag doet. Bij Watermannen gaat het verliefd worden heel geleidelijk. Zo komt het nog weleens voor dat de Waterman al een tijd bevriend is met iemand en er pas na maanden achter komt dat er meer is dan een vriendschap. Een Waterman heeft niet altijd door dat ze verliefd worden. Als Watermannen een relatie hebben, vinden ze het vaak nog steeds moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen. Watermannen blijven dan ook verliefd op iemand als hun partner hen door en door kent.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen worden nog weleens verliefd op het verliefd zijn. In hun hoofd ziet een relatie met die ene persoon er vaak rooskleuriger uit dan het echt is. Vissen laten zich vaak leiden door hun fantasie. Vissen moeten eerlijk zijn tegen zichzelf voordat ze echt verliefd worden op iemand. Als ze dan verliefd zijn op de juiste persoon is het belangrijk dat hun partner zijn of haar gevoelens durft te uiten. Vissen hebben veel liefde nodig om verliefd te blijven.

Lifestyle
  • Your Tango, Dingen voor Vrouwen
  • Riverdale (Netflix)