Dé fashion trends voor het najaar

Good to know!

De eerste blaadjes vallen van de bomen en de avonden worden al wat kouder. Het is duidelijk dat de herfst in aantocht is. Het is altijd lastig om afscheid te nemen van de zomer. We zullen de dagen aan het strand, de avonden op het terras en de zomerse cocktails zeker gaan missen. Maar een nieuw seizoen betekent ook fantastische nieuwe mode om naar uit te kijken! Wij delen dé fashion trends voor het najaar die je niet mag missen.

Kleur!

Deze herfst draait helemaal om kleur. Vergeet pastelkleuren, dit seizoen pakken we uit met felle kleuren die gezien willen worden. Groen en mandarijn passen fantastisch bij het herfstseizoen, maar ook roze en felblauw zul je deze herfst heel veel gaan zien in winkels en op straat.

Wijde jeans

Berg die strakke jeans maar op, wijde jeans zijn deze herfst het musthave item voor in jouw garderobe. Vooral de high-waisted jeans met wijde pijpen is een absolute hit. Je kunt de jeans combineren met een eenvoudig shirtje en sneakers, maar met een hakje en een mooie blazer maak je er een ontzettend stijlvolle outfit van.

Wit, witter, witst!

Ben je geen fan van felle kleuren? Dan kun je ook aansluiten bij de witte trend van dit seizoen. Wit maakt namelijk een flinke comeback en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor diverse outfits, stijlen en gelegenheden. Je kunt jouw favoriete items combineren met een witte blikvanger, maar je kunt ook wit op wit dragen. Dat biedt natuurlijk eindeloos veel variatiemogelijkheden. Op www.tripplo.com/nl/kortingscode/bonprix vind je een handige kortingscode om jouw nieuwe favoriete items te shoppen bij Bonprix.

Fake fur

Fake fur is de laatste jaren al aan een flinke opmars bezig en ook dit najaar mag een fake fur jas niet in jouw garderobe ontbreken. En gelukkig maar, want de dagen worden al snel flink kouder en deze jassen zijn heerlijk warm en comfortabel. Bovendien zijn de jassen heerlijk aaibaar, stijlvol en diervriendelijk!

Bloemenprints

Deze lente en zomer waren de kledingstukken met bloemenprints al overvloedig aanwezig in de winkels en er is nog geen einde in zicht voor deze trend. Dit najaar zullen we vooral de donkere bloemenprints spotten in het aanbod van onze favoriete shops. Denk winterse bloemen en donkere jurkjes met bloemenprints die perfect te combineren zijn met hoge laarzen en warme sjaals.

Neo-bourgeois

Neo-bourgeois? De naam zegt je misschien niet direct iets, maar de trend des te meer. Neo-bourgeois is een trend die zich het beste laat omschrijven als sjiek en klassiek. Sjaaltjes, blazers, geruite rokken, tweed en broekpakken mogen niet ontbreken in een neo-bourgeois garderobe.

Cowgirl

Spreekt een klassieke stijl als wit op wit of neo-bourgeois je niet zo aan? Dan is de cowgirl trend van dit najaar misschien meer jouw ding. Cowboylaarzen, franje, zwierige jurkjes en suède vormen de basis van deze trend die we dit najaar veel zullen zien in winkels en op straat.

Nineties

De nineties trend van de afgelopen maanden zal ook in het najaar goed vertegenwoordigd zijn. Populaire trends uit de jaren ’90, zoals de mini rugtasjes, de hoge laarzen, scrunchies, chokers en Dr. Martens, blijven voorlopig onverminderd populair. Laat je inspireren tot de ultieme nineties look door klassieke nineties films als Clueless, Pretty Woman, Cruel Intentions, The Craft en Jawbreaker.

Grote sjaals

We hebben natuurlijk nooit echt een excuus nodig voor het dragen van een enorme sjaal op koude dagen, maar het is fijn om te weten dat grote sjaals dit najaar helemaal in de mode zijn. Dit maakt de keuze aan kleuren, prints en modellen in de winkels flink wat ruimer en geeft ons een excuus om nog vaker uit te pakken met de meest comfortabele sjaals die we hebben.

Deze tekst is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Beeld: Flaunter

Laatste nieuws