Cricket jumpers zijn helemaal in en zo draag je het item

Update je knitwear collectie met deze sportieve trui.

cricket jumper

Merken als Tommy Hilfiger en Ralph Lauren brengen al jaren prachtige versies van de cricket jumper op de markt. Toch domineerde dit kledingstuk het straatbeeld nooit. Tot nu toe dan. We zien de cricket jumper steeds vaker opduiken in onze feed en verwachten de trui komend seizoen nog wel vaker terug te zien.

Dragen

De cricket trui was nooit écht populair (behalve onder cricketspelers dan), maar we spotten de trui inmiddels steeds vaker. De jumper heeft een chique uitstraling, maar je outfit hoeft helemaal niet uptight te zijn als je het kledingstuk aan je garderobe toevoegt.

Het mooie aan deze trui is dat-ie erg makkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Je kunt gaan voor een klassieke look met een nette broek, maar je draagt het net zo makkelijk causal met je favoriete jeans en een paar combat boots. En ook alles daar tussenin werkt. Inspiratie nodig? Wij zochten een paar fijne looks voor je.

Kate Middleton

De trend wordt overigens niet alleen door influencers en fashion lovers opgepikt. Ook Kate Middleton herself is een fan van de trui. En we kunnen de Kate daarmee een early adapter noemen, want de duchess werd in het voorjaar al gespot met de jumper tijdens een bezoek aan Lawn Tennis Association Youth event.

Fashion
  • Stylist
  • BrunoPress, Instagram