Hebben: oversized suits zijn op dit moment hot en happening

Time to suit up!

Oversized suits

Je zou het met deze temperaturen niet zeggen, maar de herfst staat voor de deur. Enne, dat betekent dat de bikini's en korte rokjes (helaas) weer naar zolder kunnen. Gelukkig kunnen we uitkijken naar genoeg herfstige trends, zoals de oversized suits die komend seizoen helemaal hot zijn.

Strak in pak

Als er één outfit is waar wij geen genoeg van kunnen krijgen, is het wel een goede pantalon met een matching blazer. Al jaren is het pak ontzettend on trend en ook dit najaar zullen we deze outfit weer overal zien. Niet alleen zie je er met een pak gelijk netjes en verzorgd uit, ook is het ideaal om mee te layeren. Draag bijvoorbeeld een wit overhemd, sweatshirt of gebreide trui onder de blazer op koudere dagen. Doordat het pak dit najaar lekker oversized mag zijn, passen er genoeg laagjes onder. Je maakt de look helemaal af met een strakke, lage knot en accessoires.

Enne, wat schoenen betreft kun je alle kanten op. Kies op de warmere dagen voor slides of een hakje en met koudere temperaturen voor een chunky loafer of een sneaker. Comfy!

Influencers

Ook menig influencer krijgt geen genoeg van de oversized suits. Als we Instagram mogen geloven, zit je met een neutraal gekleurd pak helemaal goed komend seizoen. Wil je liever een pop of colour? Ga dan net als influencer Paula aka Coco Centeno voor een kobaltblauwe kleur. Hieronder zetten wij onze favoriete looks met oversized suits op een rijtje. Suit up!

Enne, we kunnen altijd rekenen op de gorgeous Bruna Rizk voor wat stijlinspiratie met matching setjes.

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram