Aha! Met deze handige hack kun je voortaan je eigen haar invlechten

Handig!

invlechten

De een heeft het binnen no time onder de knie, terwijl de ander het maar ingewikkeld vindt: invlechten. Je kunt er prachtige kapsels mee maken, maar dan moet je natuurlijk wel eerst snappen hoe je precies te werk gaat. Voor iedereen die invlechten lastig vindt, hebben we een handige lifehack.

Hack

Ingevlochten haar is niet alleen mooi in bepaalde kapsels, een ‘basis’ invlecht is ook nog eens heel praktisch. Want dat lange haar is hartstikke mooi, maar in de zomer is het vooral heel erg warm. Je kunt je lokken natuurlijk opsteken in een knot of paardenstaart, maar je kunt het ook invlechten. Denk jij: ik heb geen idee hoe dat moet? Je bent niet de enige. Gelukkig is daar TikTok, met wederom een handige lifehack. Met dit trucje kan iedereen invlechten.

DIY

Oke, we geven toe dat het niet écht invlechten is, maar het effect is hetzelfde. Begin met je haar in een middenscheiding. Kies of je links of rechts wilt beginnen, pak de voorste pluk aan de voorkant en split de pluk in tweeën. Draai de twee plukken om elkaar heen en pak na iedere draai een beetje haar van de zijkant erbij. Herhaal dit totdat je ongeveer ter hoogte van je oor bent. Split het overgebleven haar nu in drie delen, terwijl je de gedraaide lokken goed vasthoudt. Maak het vervolgens af met een normale vlecht et voilà! Als je dit eenmaal onder de knie hebt, is de stap naar een ‘echte’ invlecht snel gemaakt. Succes!

Bekijk hieronder de hele TikTok-video:

@bethanyfosbery

QUICK & EASY RAINY DAY HAIRSTYLE 🌧 ##hair ##hairstyle

♬ original sound - Bethany Fosbery
Beauty
  • Dingen voor Vrouwen
  • Lucas Mendes
  • TikTok