Gespot: chunky loafers zijn aankomend seizoen dé trend van het moment

Wij zijn fan!

Chunky loafers

Schoenen waar je op kunt rekenen, dat hebben we anno 2021 nodig. Een hak of laars staat altijd leuk, maar eigenlijk willen we iets waarmee we alle weersverwachtingen kunnen trotseren. Gelukkig doet de chunky loafer ook dit najaar zijn rentree!

Chunky loafer

Ontstof je loafers, want ze mogen weer aan. Waar onze voetjes in de zomer vooral sandalen en heels droegen, gaan ze in het najaar weer in een dichte schoen. Gelukkig beginnen we simpel, met een klassieke loafer. Inderdaad, de loafer komt ook dit najaar weer terug. Deze keer niet met lage zool, maar een stoere chunky variant. Door de dikke zool krijgt je gehele outfit meteen een grunge-sausje. Yes!

De kracht van de loafer is dat hij met weinig al veel impact kan maken. Door het lakleren materiaal en edgy zool kun je hier goed gebruik van maken bij zoete kleuren. Denk maar aan landelijk groen of lavendel, de kleuren van het najaar. Door ze te combineren met een chunky loafer geef jij je outfit een extra punk-dimensie. Combineer ze met een laag sokje voor de ultieme look. Stoer én lieflijk.

Inspiratie

Op de catwalk en tijdens Fashion Week zagen we de chunky loafer al meerdere keren verschijnen. Het is dus niet moeilijk om inspiratie voor deze trend du moment te vinden. Combineer je schoenen bijvoorbeeld met een geprinte broek en witte blouse á la Rebecca Olivia. Sowieso is Rebecca er eentje om in de gaten te houden, want zij weet als geen ander hoe je de chunky loafer fashionable kan stylen. Zo laat ze zien hoe je chunky loafers moeiteloos combineert met een mini skirt of maxi-dress mét gewatteerd gilet. Wij zijn fan!

En vooruit, nog eentje van Rebecca. Wij zijn helemaal verliefd op deze herfstige look!

Fashion
  • Grazia
  • BrunoPress, Instagram