Zien: Alicia Keys presenteert speciale show van Moncler 

"Om men met elkaar te verbinden."

Lees ook

Modeliefhebbers, opgelet! Voor de eerste keer presenteert Moncler Genius zijn nieuwste collecties via een digitaal geleide ervaring in vijf steden en via de visie van elf ontwerpers, allemaal in één show én gepresenteerd door 15-voudig GRAMMY® Award-winnende artiest en wereldwijd erkend muziekicoon Alicia Keys. Hoe gaaf is dat?

De show

De show draait om verdergaan dan het product, de cultuur omarmen, creativiteit verkennen en ervaringen koesteren terwijl verschillende werelden en verschillende energieën worden doorkruist.

“In deze steeds veranderende tijden geloof ik echt in de kracht van het verbinden van gemeenschappen over de hele wereld door middel van ervaringen. De grootste inspiraties die ik in mijn leven heb gehad, kwamen rechtstreeks van mensen en bij Moncler weten we dat hoe meer wij mensen inspireren, hoe meer zij ons inspireren. Dit is het principe dat de creatie van Moncler Genius voor 2021 heeft geleid,” aldus Moncler Chairman en CEO Remo Ruffini. “MONDOGENIUS is ontworpen om een echte onderdompeling te zijn in de energie en culturele evolutie van Moncler, zonder iemand buiten te sluiten.”

Verschillende steden

Het wereldwijde publiek wordt door New York, Milaan, Sjanghai, Tokio en Seoel geleid om de ontwerpen te verkennen die de ontwerpers van Moncler Genius hebben geïnspireerd. Deze creaties zijn verspreid over verschillende gebieden zoals kunst, film, muziek en extreme sporten. De samensmelting van al deze ideeën, een convergentie van verschillende werelden maakt plaats voor een nieuw niveau van inventiviteit, dat altijd al de kern en de essentie van Moncler is geweest. Moncler Genius bereikt alle stemmen en alle gemeenschappen en staat voor het creëren van eindeloze mogelijkheden.

MONDOGENIUS wordt gepresenteerd door Alicia Keys vanuit Milaan en zal worden bijgewoond door celebrities, zoals actrice en zangeres Victoria Song live vanuit Shanghai. Spannend!

Bron: Grazia, Moncler | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook