Zo kies je het juiste ondergoed voor jouw billen

En gelukkig is dat helemaal geen hogere wiskunde.

ondergoed

Diamonds are a girl's best friend, zo zong Marilyn Monroe ooit, maar hoe zit het met ondergoed? Dat vinden we toch minstens net zo’n goede vriend. Het juiste ondergoed is comfy en geeft je zelfvertrouwen. Tenminste, dan moet je wel ondergoed dragen dat goed zit en bij jouw figuur past.

Verschillende vormen

Als we een ding weten over het lichaam, is het wel dat geen enkel lichaam hetzelfde is. Voor billen geldt dat natuurlijk ook. Welk soort ondergoed bij jouw billen past, hangt er dus vanaf welke vorm jouw derrière heeft. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste underwear voor jouw billen? Kruidvat to the rescue!

Juiste maat

Welk figuur je ook hebt en welke onderbroek je ook wilt dragen, het allerbelangrijkste is dat je de juiste maat draagt. Zo blijkt dat veel vrouwen juist te ruime of te strakke onderbroeken dragen. Hierdoor komt hun figuur niet goed uit de verf. Kruidvat ziet dat graag anders. De winkelketen lanceert daarom Kruidvat Merk ondergoed! Iedere bil is anders en aan die boodschap geeft Kruidvat gehoor. Het Kruidvat-assortiment omarmt alle vormen en op de verpakking kun je precies op het maatlabel aflezen welke maat jij nodig hebt. Kruidvat communiceert op de verpakking duidelijk met zowel internationale (S/M/L/XL) als confectiematen (36-46) wat het vinden van de juiste maat vergemakkelijkt. Handig!

Kruidvat ondergoed

Ook comfort en kwaliteit staan bij de winkelketen hoog in het vaandel. De onderbroeken zijn makkelijk te wassen, blijven ook mooi na het wassen én ze zijn comfortabel. Dit komt onder andere door de hoge kwaliteit van de stof en het elastiek die worden gebruikt voor het ondergoed.

Voor elke gelegenheid en elke soort kleding heeft Kruidvat het juiste ondergoed in haar (digitale) schappen. Draag jij een nauwsluitend jurkje? Dan zit je met de naadloze Kruidvat invisible-lijn goed. Wil je juist je taille en buik wat corrigeren? Dan kun je kiezen voor ondergoed uit de lijn Kruidvat Cotton Shape. Dit elastische katoen corrigeert licht en laat je ademen zoals je gewend bent.

Vind je afdrukken van ondergoed in je lichaam vervelend? Dan kun je kiezen voor onderbroeken uit de Kruidvat Seamless-lijn. Dit ondergoed sluit goed aan op je lichaam, zonder knellende randjes. En dan heb je ook nog Kruidvat Cotton Stretch. Deze onderbroeken zijn gemaakt van zacht, elastisch katoen. Het sluit mooi aan op je lichaam en het zit comfy.

Oh, also good to know: het ondergoed van Kruidvat is ook nog eens heel betaalbaar. Zo betaal je maar 4,99 voor een set van twee slips. Niet gek, toch? Wanneer jij nieuwe onderbroeken aanschaft, hoeft dat dus geen aanslag op jouw portemonnee of die van je vriend te zijn. Mannen kunnen namelijk ook bij de winkelketen terecht voor ondergoed. Zo bevat de mannenlijn Kruidvat Bamboo t-shirts en boxers die extra zacht zijn en lang droog blijven.

Fashion
  • Kruidvat
https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N905777.2546901PIJPERMEDIA/B26495708.314681869;dc_trk_aid=507230901;dc_trk_cid=158050258;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=;ltd=