Bold and Bright: handtassen mogen dit seizoen opvallen

Tassen in herfsttinten? Not this fall.

handtassen

Handtassen schaffen we meestal aan in neutrale kleuren. Think black and brown. Deze tinten staan bij vrijwel elke outfit en wanneer de zomer voorbij is kiezen we ook liever voor neutrals. Tot nu toe dan. De tassentrend du moment staat in het teken van opvallende kleuren en honestly, wij zijn overtuigd!

Felle kleuren

Tijdens Fashion Week draait het niet alleen maar om de outfits op de runway. Ook de looks van de Fashion Week goers doet ertoe. Iets wat tijdens London Fashion Week enorm opviel was de handtaskeuze. Of eigenlijk de kleuren van deze handtassen. Met name felle kleuren sierden de armen en schouders van menig influencer.

Denken we aan felle kleuren? Dan denken we aan items die moeilijk te combineren zijn met de rest van de garderobe. Maar dat blijkt dus erg mee te vallen! Kleuren mogen best een beetje vloeken of tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. Wij verzamelden een aantal inspirerende looks.

Neutrale look

Herfst of niet: we kunnen ons net zo kleurrijk blijven kleden als we zelf willen. Kies je in the fall toch liever voor wat minder opvallende kleuren? Dan kun je die alsnog prima combineren met een kleurrijke tas. It makes your appearance pop!

Fashion
  • Stylist
  • BrunoPress, Instagram