Recept: avocadotaart voor een stralende huid à la Victoria Beckham

Vics beautygeheim? Ze eet elke dag drie à vier avocado's.

Als iemand een prachtige glowy skin heeft, is het Victoria Beckham wel. Ze zal ongetwijfeld goede verzorgingsproducten gebruiken, maar ook haar voeding speelt een belangrijke rol in het gezond houden van haar huid.

Gezonde vetten

Victoria Beckham eet 'drie tot vier' keer per dag een avocado om haar huid stralend te houden. Het zijn namelijk deze gezonde vetten die haar huid stralend houden. “Ik heb ernaar moeten zoeken, maar voor mij is het eten van gezonde vetten dé truc”, deelde Victoria over haar glowy skin. Het gaat er niet om er jonger uit te zien, of zelfs perfect, maar gewoon om er gezond uit te zien, zo deelde de designer.

Avocado's bevatten inderdaad veel gezonde vetten, maar die avocado toast gaat op den duur ook vervelen. Daarom delen wij vandaag het recept voor avocado cheesecake.

Avocado Cheesecake recept

Gezond, lekker, veganistisch, lactosevrij: maar wél erg vullend. Wij stellen daarom voor, om een puntje te nemen in plaats van je lunch (en dus niet erbij).

De ingrediënten:
– 95 garneeramandelen
– 50 gram sesamzaad
– 1 eetlepel anijszaad
– 125 gram dadels zonder pit
– 3 eet-rijpe avocado's
– 1 citroen (schoongeboend)
– 1 medium handsinaasappel (schoongeboend)
– 4 eetlepels ahornsiroop
– 100 ml amandelmelk
– 2 eetlepels vanillearoma
– 100 gram geurloze kokosolie

Bereiding

  1. Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de garneeramandelen, sesamzaad en anijszaad voor 3 minuten. Schep deze uit de pan en maal fijn met de keukenmachine, samen met de dadels.
  2. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier. Bedek de bodem gelijkmatig met het dadel-amandelmengsel en duw aan.
  3. Snijd de avocado’s doormidden. Haal de pit eruit en schep het vruchtvlees uit de schil. Deze doe je in de keukenmachine. Daarna pers je de citroen uit en voeg je het sap toe. Rasp de sinaasappelschil boven de kom van de keukenmachine.
  4. Voeg de ahornsiroop, amandelmelk en het vanillearoma toe aan het avocadomengsel. Pureer dit vervolgens tot een glad mengsel. Verwarm de kokosolie in een steelpannetje en voeg toe aan het avocadomengsel. Verdeel het mengsel over de bodem en strijk glad.
  5. Zet de taart in de koelkast en laat deze minimaal twee uur opstijven. Daarna is het tijd voor le déjeuner!

Bron: Victoria Beckham Beauty, Allerhande (recept), Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws