Exciting: goed nieuws voor fans van The Crown en Bridgerton!

Voorproefje hier, releasedatum daar...

Lees ook

Geduld is natuurlijk een schone zaak. En dat blijkt maar weer: gisteravond heeft Netflix namelijk meer informatie naar buiten gebracht over niet één, maar twee van onze favoriete royal series. Dit is wat je moet weten over Bridgerton en The Crown.

Fanevenement

Gisternacht vond Netflix' eerste globale fanevement plaats onder de naam TUDUM. Er waren volop heerlijke nieuwtjes, zoals de bevestiging dat Sex Education een vierde seizoen krijgt, een releasedatum en preview voor het volgende seizoen van Emily in Paris, én kregen we dus heel goed nieuws over zowel Bridgerton als The Crown.

Sneak peek Bridgerton

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de relatie tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor zijn huwelijk

Hoe dan ook wordt het weer een geweldig seizoen, als we actrice Phoebe Dynevor mogen geloven. “Op de lange termijn is dat de joy van de show, dat we zien hoe deze verschillende liefdesverhalen verlopen”, vertelt ze. “Geen seizoen is hetzelfde en ze hebben een ander soort excitement.” Wij kunnen niet wachten en van onderstaande voorproefje worden we eigenlijk alleen maar nóg ongeduldiger.

The Crown

Ook was er geweldig nieuws voor fans van The Crown. Vanaf de set vertelt actrice Imelda Staunton (Queen Elizabeth) namelijk over het volgende seizoen van de koninklijke dramaserie. “Ik vind het geweldig om hier te zijn en deze rol over te nemen van twee buitengewone actrices: Olivia Colman en natuurlijk Claire Foy.” Ook vertelt Imelda dat ze flink nerveus is. “Hopelijk lijk ik calm, collected en capable, maar ondertussen doet mijn maag salto's.”

Ze sluit haar speech af met de aankondiging van de releasedatum: “Namens de hele cast en crew kijken we er naar uit om jullie het volgende seizoen van The Crown te laten zien vanaf november 2022.” Dat klinkt nu nog heel ver weg, maar gelukkig is er in de tussentijd genoeg ander leuks op Netflix om naar uit te kijken!

Bron: Netflix | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook