Gek op Do it yourself-projecten? Dan wil je dit event niet missen

Van 27 tot en met 31 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het grootste DIY-event van de Benelux plaats.

Lees ook

Tijdens de lockdown kregen velen de smaak van hobby's weer te pakken. Zo maakten we opeens eindeloze wandelingetjes, legden we tig puzzles en omarmden we onze inner creatieveling. Pakte jij middenin de pandemie ook een creatieve hobby op? Of wil je juist het spectrum van de creatieve hobby ontdekken? Breng dan een bezoekje aan KreaDoe!

Nieuwe hobby’s en creatieve verrassingen

Van 27 tot en met 31 oktober vindt in de Jaarbeurs in Utrecht KreaDoe plaats, het grootste DIY-event van de Benelux. Ontdek tijdens KreaDoe de nieuwste trends op het gebied van haken, breien, paper crafts, home deco, zelfmaakmode, handlettering, scrapbooking, stempels, mixed media, taarten & cupcakes, tekenen en schilderen en nog véél meer. Honderden deelnemers zijn aanwezig om jou te informeren en inspireren. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en shop de leukste producten en materialen met korting.

Creatieve inspiratie

Tijdens KreaDoe kun je vijf dagen lang meedoen met uiteenlopende creatieve workshops. Glas graveren, Macramé kussens knopen, kaarten maken, scrapbookpagina’s samenstellen, de fijnste kniptechnieken leren: je kunt het zo gek niet bedenken of er is een workshop voor! Ook voor kinderen is er genoeg te doen, zij kunnen zich vermaken op het speciaal ingerichte kidsplein.

Doen: tickets scoren!

Wil je dit creatieve event voor geen goud missen? Tickets zijn in de online voorverkoop verkrijgbaar met €2,50 korting via de website van KreaDoe. Ticketverkoop aan de deur: €14,-. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief en kinderen onder de 8 jaar hebben gratis toegang.

Bron: KreaDoe | Beeld: Andrea Piacquadio

Laatste nieuws

Zie ook