Winnen: een Cowboy e-bike t.w.v €2.490

Op deze minimalistische e-bike wil je wel gezien worden!

cowboy e-bike

Op deze strakke, minimalistische e-bike wil je wel gezien worden als je effe naar de andere kant van de stad fietst. En Marie Claire mag nu zo'n urban Cowboy 4 ST weggeven!

Opstappen en wegwezen

Vrij zijn om te gaan en staan waar je wilt is een belangrijk uitgangspunt voor Cowboy. En daar is alles qua techniek en design op afgestemd. Op de speciale Cowboy-app zitten handige functies en info, zoals navigatie, fitness-statistieken, het weer en de luchtkwaliteit op je route, batterijniveau van de fiets, gemiddelde snelheid, hoeveel calorieën je hebt verbrand, hoogtemeters en ritoverzichten.

Daarnaast vergelijkt de app je prestaties deze week met die van vorige week, waardoor je wordt uitgedaagd om vaker de fiets te pakken. En daarbij is de Cowboy 4 ST natuurlijk een pláátje - en niet voor niets winnaar van de Red Dot Product Design Best of The Best Award 2021.

Technische features

  • Cowboy 4 ST heeft een handige lage instap, gaat tot 25 kilometer per uur, en met een volle accu kun je zo 70 kilometer wegtrappen.
  • Automatische trapondersteuning zorgt continu voor net een beetje meer kracht.
  • De batterij kun je uit het frame halen en overal opladen.
  • Zet je telefoon op de in het stuur geïntegreerde cockpit en je kunt real time de Cowboy-app gebruiken en draadloos opladen terwijl je rijdt.
  • Met automatische crashdetectie: zodra de ingebouwde sensoren een val detecteren, informeert de Cowboy-app de door jou opgegeven contactpersoon.
  • Het slot ontgrendelt automatisch als je in de buurt bent, en dankzij GPS-tracking kun je altijd de precieze locatie van je fiets zien.

Winnen

De Cowboy 4 ST kost €2.490 en is er in drie kleuren: Black, Khaki en Sand en Marie Claire mag er eentje weggeven. Wil je kans maken op de Cowboy e-bike? Vul dan hieronder het winformulier in en vertel ons waarom je deze e-bike graag wilt winnen. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze actie loopt tot 10 november 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.