5 schoensoorten die altijd goed staan onder gebreide jurken

Mix and match.

Lees ook

We schreven eerder al dat gebreide jurken dit seizoen helemaal on trend zullen zijn. Logisch, want dit gebreide item is stylish en comfy (en warm). Daarom dopen we de jurk graag tot de wardrobe hero van de herfst. Het enige wat dan nog overblijft is bepalen welke accessoires daar het beste bij passen – shoes included.

Styling

Het fijne aan een knitted dress is dat-ie enorm veelzijdig is. Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren en in veel pasvormen. Voor ieder wat wils, dus. Ook kun je de jurk combineren met verscheidene schoenen. Wij zetten wat inspiratie voor je op een rijtje.

Met chunky boots

Een gebreide jurk kun je eigenlijk zien als een leeg canvas. Je kunt er nog alle kanten mee op. Maak de jurk stoer door er chunky boots bij te dragen. Houd je kleurenpalet neutraal door je tas te matchen met dezelfde kleur als je laarzen.

Met muiltjes

We zeiden net nog dat je met een gebreide jurk alle kanten op kunt gaan. Kies je liever voor een iets minder stoere uitstraling? Dan combineer je een gebreide jurk perfect met een paar mules. Nu alleen maar hopen dat ons nog een paar milde herfstdagen gegund zijn.

Loavers

Ballerina's werken prima onder een gebreide jurk, maar loavers staan hier net wat beter onder.

High knee boots

Ook kortere knit dresses kun je prima in de herfst dragen. Is het een wat frissere dag? Dan los je dat euvel op door het te combineren met high knee boots. Niet alleen een praktische oplossing, maar ook gewoon mooi!

Sportschoenen

Wil je dat je schoenen net zo comfortabel zijn als je jurk? Dan kom je ook prima weg met een paar sportschoenen.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook