Zien: de eerste trailer van de kerst romcom Love Hard met Nina Dobrev

Is het al 5 november?

love hard

De herfst deed nog niet eens zo heel lang geleden z'n intrede en we kijken nu alweer uit naar the most wonderful time of the year. De streamingservice Netflix doet daar fanatiek aan mee en deelde de trailer van Love Hard, een romantische kerstfilm met Nina Dobrev en Jimmy O. Yang.

Love Hard

In Love Hard zien we hoe Natalie (Nina Dobrev) fanatiek op zoek is naar de liefde. Ze date er wat op af, maar heeft weinig succes. Op een dag vormt ze op een dating-app een match met de knappe Josh (Jimmy O. Yang). De twee hebben leuk contact en middenin de kerstperiode besluit Natalie dat ze hem wil opzoeken. Maar wanneer ze bij zijn huis aankomt, blijkt Josh er heel anders uit te zien.

Natalie voelt zich bedrogen en gaat naar de kroeg, waar ze opeens oog in oog staat met Tag (Darren Barnet), de man wiens foto's Josh gebruikte voor zijn profiel. Tag blijkt een oude vriend van Josh te zijn en Natalie bedenkt een plan. Josh gaat haar helpen om een date te scoren met Tag. En dat resulteert in een bijzonder avontuur.

Netflix

Love Hard zal vanaf 5 november op Netflix te zien zijn. Overigens is dit niet de enige film die binnenkort uitkomt. Zo verschijnt in november ook het derde deel van The Princess Switch.

Misschien ook voor jou:
Bingen maar! Deze films en series kun je vanaf oktober streamen
Lifestyle
  • Love Hard