Dit is hoe Nicole Kidman voor een gezonde en glowy huid zorgt 

Haar beautyroutine is verrassend low-maintenance. 

Nicole Kidman

Veel mensen denken aan de award-winning actress als de naam Nicole Kidman valt. Maar de skincare fanatiekelingen onder ons denken meteen aan haar stralende huid. Hoe houdt ze haar huid toch zo jeugdig, glowy en gezond?

Zonbescherming 

Als Nicole één ding hoog in het vaandel heeft, is dat wel een goede SPF. “The really big thing voor mij is zonbescherming”, deelt ze in een gesprek met Byrdie. “Ik ben graag buiten. Ik speel graag tennis, ik hou van wandelen, ik hou van hardlopen en zwemmen. Ik wil dat allemaal kunnen doen en mijn huid beschermen tegen verbranding.” Een product dat Nicole graag gebruikt is de suncare van Neutrogena. Bovendien gebruikt de actrice niet zomaar een product. Zo leest ze zich eerst in. “Ik weet er veel over. Ik heb het onderzocht, ik ben onderwezen en ik heb er nu heel veel kennis over”, vertelt ze over de producten die ze gebruikt.

Vitamine C en retinol

Ook gebruikt de actrice graag producten met vitamine C. "Omdat dit je huid ook bescherming biedt op de lange termijn.” Daarnaast gebruikt ze voor het slapengaan de Neutrogena Night Repair, waarin retinol zit. “Ik weet dat mensen zeggen: Retinol, je huid wordt er droog van, maar dat is niet het geval!”

Overigens is Nicoles skincare regime geen uitgebreide routine. “Ik ben een five-minute girl in de ochtend en avond”, vertelt ze daarover aan InStyle. “Ik moet mijn kinderen naar bed brengen en ik wil tijd doorbrengen met mijn man (Keith Urban, red). Ik ga mezelf daarom niet een uur pamperen.”

De actrice vindt het daarom belangrijk om haar huid te hydrateren. “Ik hou niet van een droge huid, maar wie wel? Het product waar ik erg op kan bouwen is de Seratopical Radiant Glow Facial Oil.”

Spa-days

Nicole is een echt familiemens en zo nu en dan last ze een spa day voor Keith en hun kinderen in. “Ik masseer dan hun voeten en geef ze pedicures. Ik gebruik dan de Seratopical Heel Souffle voor hun voeten en voor mezelf. Het is fluffy en heeft een fantastische textuur. Daarna doe ik mijn bedsokken aan en word dan wakker met de zachtste voeten.”

Beauty
  • Byrdie, InStyle
  • BrunoPress