De zwarte turtleneck-top mag dit seizoen niet ontbreken aan je herfstgarderobe

Chic en stijlvol.

turtleneck-tops

We zijn op het punt beland waarop we daadwerkelijk warme kleding nodig hebben om ons door het kouder wordende herfstweer te loodsen. Fluffy knitwear en warme chunky boots, it is. Maar vergeet ook niet deze ultieme wardrobe hero: de zwarte turtleneck-top. Dit item mag niet ontbreken in je herfstgarderobe.

De turtleneck

De hoge neklijn is precies wat we nodig hebben om ons warm te houden tijdens de koudere maanden van het jaar. Bovendien is het item ook nog stylish en praktisch. De turtleneck-tops komen vaak in een nauwsluitende variant (of als bodysuit). Hierdoor kun je ze goed combineren met andere kleding, zonder dat je look te chunky wordt. Denk bijvoorbeeld aan een fashionable blazer. Ook leent het shirt zich perfect om te dragen met meerdere kettinkjes.

Iemand die al overtuigd is van de kracht van de zwarte turtleneck is niemand minder dan Jennifer Lopez. Tijdens date night met acteur Ben Affleck droeg de zangeres de black classic. Ze ging voor voor leren en suède items, waaronder knee high bruine laarzen en een dito gekleurde jas en rok. Als iemand fall spreekt, dan is het Jennifer wel. Maar let's be honest, haar outfit had nooit zo verfijnd geoogd zonder haar zwarte turtleneck.

So do as Jen does, en neem nu de zwarte turtleneck op in je garderobe.

Pop of color

Natuurlijk is het helemaal nergens voor nodig om de sombere maanden door te komen in alleen maar neutrals. Met een pop of color sla je de plank nooit mis. Ook opvallende kleuren scoren namelijk goed!

Fashion
  • Who What Wear
  • BrunoPress, Instagram