De mooiste kerstcadeaus voor iedere moeder

Na dit bijzondere jaar verdient iedereen een extra knuffel of strik rond zijn cadeau, zéker je moeder.

Lees ook

De kerstfeesten zijn weer helemaal terug! Familiefeestjes met de mooiste feestoutfits, tantes en nonkels die iets té geïnteresseerd zijn in je relatiestatus en natuurlijk… de kerstboom met aan zijn voet prachtige kerstcadeaus. Na dit bijzondere jaar verdient iedereen een extra knuffel of strik rond zijn cadeau, zéker je moeder. Zij staat altijd voor je klaar en verdient daarom toch wel een knaller van een cadeau, en daarvoor geven wij je graag enkele tips.

Voor de ik-verdien-wel-een-extraatje mama’s

Je hebt zo van die mama’s die zichzelf te vaak wegcijferen. Of van die mama’s die moeten leren op de pauzeknop te drukken. Of van die mama’s die zelf weleens een knuffel verdienen. Een extra mooi cadeautje vol persoonlijke betekenis en lieve woordjes is waar zij naar uitkijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cartier ring? Een tijdloos juweel vol betekenis. Kies je voor de Trinity ring die staat voor trouw, liefde en eeuwigheid, of de Love ring die gaat over graag zien?

Voor de altijd-onderweg-of-op-avontuur mama’s

Voor deze vrouwen mag het soms weleens wat zotter of losser, want het leven is er om van te genieten, toch? Elke dag is een nieuw avontuur of een kans om iets nieuws bij te leren. Een kookcursus, enkele bloemzaadjes voor een eigen moestuin of een verre reis zijn de perfecte cadeaus! Wil je graag een traditioneler cadeau? Dan is een leuke herbruikbare koffiebeker, hippe wandelsneakers, een koffieabonnement of een mooi schilderij zeker een goed idee.

Voor de bubblebath-en-me-time mama’s

Is je mama een echte fan van me-time? Of het nu gaat om een zalig bad, een lange wandeling of een uitstapje naar de stad, zij neemt haar tijd om te genieten op haar eentje. Geef haar dus originele cadeaus die in het teken staan van ontspanning. Denk aan luxueuze Suzanne Kaufmann olie, een uitstapje naar de thermen van Spa, nieuwe linnen lakens, wat CBD-badzout, een prachtig boek of een mooie juwelendoos om haar favoriete pareltjes in op te bergen.

Voor de nooit-meer-badzout mama’s

En natuurlijk heb je moeders die echt wel genoeg hebben van badzout, olie, juwelen en bloemen en die op het einde van kerst denken: mag het al eens iets anders zijn? Deze mama’s worden niet graag in een hokje geduwd. Geef hen een kerstcadeau dat écht iets betekent. Luister naar eventuele hints, let goed op wat ze zelf cadeau geven of denk aan toffe hobby’s of echt nuttige cadeaus. Niet simpel dus, maar gepersonaliseerde cadeaus doen het vaak wel goed, zoals een gegraveerde ketting, koekjes met een mooie boodschap of een gepersonaliseerde parfumfles.

Uiteindelijk ken jij je mama het best, dus een welgemeend, lief en attent cadeautje is eigenlijk het enige wat telt.

Beeld: Karolina Grabowska

Laatste nieuws

Zie ook