Dit is waar de nieuwe personages in You seizoen 3 je bekend van voorkwamen

Een heuse sterrencast.

You

We hebben er even op moeten wachten - 22 maanden om precies te zijn. Maar wat was het derde seizoen van de Netflixhit You het wachten waard. Heb jij de serie al uitgekeken? Dan zou het maar zo kunnen dat een aantal nieuwe karakters je erg bekend voorkwam.

Shalita Grant

Aan Shalita Grant de eer om mom influencer Sherry Conrad te spelen. En wat vond ze het heerlijk om een keer de cliché mean girl te spelen. “Ik had tot deze rol nog niet eerder de kans gekregen om iemand te spelen die mensen echt zouden verwachten. Ik hou van de reden waarom mensen haar zo haten. Ze maakt van haar vrouwelijkheid echt een wapen”, vertelde de actrice over haar rol aan AV Club.

Komt Shalita je bekent voor? Niet zo gek. Ze heeft al heel wat rollen op haar naam staan. Haar grote doorbraak bereikte ze door advocaat Cassidy Diamond te vertolkten in het derde seizoen van Search Party. Daarnaast had ze ook nog rollen in Santa Clarita Diet en NCIS: New Orleans.

Tati Gabrielle

Een nieuw seizoen van You, een nieuwe obsessie voor Joe. Tijdens dit seizoen valt het oog van Joe op Marienne, gespeeld door Tati Gabrielle. Net als Shalita was ook Tati hooked aan de serie voordat ze werd gecast. Zo noemt ze zichzelf in een gesprek met Variety ‘a big fan’. Ook haar karakter sprak haar erg aan. “Ze is een bad-ass vrouw, een bad-ass moeder die vecht voor haar kind en ze probeert te herstellen van haar verleden.”

Aanvankelijk begon de carrière van Tati door in korte films te spelen. Haar grotere rollen waren daarna altijd in fantasy-producties. Zo was ze te zien als Prudence Night in Chilling Adventures of Sabrina en vertolkte ze de rol van Gaia in The 100.

Dylan Arnold

Voordat hij de rol van Theo Engler in You te pakken kreeg, deed acteur Dylan Arnold auditie voor twee andere rollen in de serie. Zo hoopte hij Forty te mogen spelen in het tweede seizoen van de serie én hij deed zelfs auditie voor Joe himself. Dit deed de acteur uit de doeken tijdens een interview met Teen Vogue.

Daarnaast kun je Dylan kennen van zijn rol van Noah in After We Collided of als Twig Wysecki in de serie Nashville.

Travis van Winkle

Samen met tegenspeelster Shalita zette Travis van Winkle het koppel Cary en Sherry neer. Aan TV-line vertelt Travis dat hij zijn rol als Cary iconisch vond. Zijn karakter en dat van Shalita vormden namelijk het eerste koppel dat in de glazen kooi werd opgesloten. “Het grote deel van het seizoen vind je Sherry en Cary niet leuk, tot je ze samen in de kooi ziet. Het was zo iconisch om in die damn cage te zitten, laat me je dat vertellen. Maar het was nog iconische om eruit te komen.”

Voordat hij werd gecast voor You, speelde Travis Johan Breeland in Dokter Hart en had hij gastrollen in veel bekende series, zoals The O.C, Veronica Mars, 90210, 2 Broke Girls en Two and a Half Man.

Michaela McManus

Aan het einde van het tweede seizoen vingen we al een glimp op van buurvrouw Natalie Engler, Joe’s nieuwste obsessie. De rol van Natalie ging naar Michaela McManus. Ze was maar te zien in twee afleveringen van de serie, maar haar appearance deed wel een beetje rinkelen.

Niet zo gek, want Michaela heeft heel wat rollen op haar naam staan. Zo kun je haar kennen van haar eerste grote rol. Dat was namelijk die van Linsday Strauss in One Tree Hill. Ook kun je haar gezien hebben in Law & Order, The Vampire Diaries en The Village.

Scott Speedman

De rol van Matthew Engler trok acteur Scott Speedman wel. "Hij was mysterieus tot een punt waarop je niet echt weet wie hij is. Hij heeft charisma, wat interessant was. Hij is duidelijk een beschadigde man. Hij probeert duidelijk iets uit te zoeken”, vertelt Scott over zijn karakter in een interview met ET online.

Scott heeft door de jaren heen al een groot cv opgebouwd. Zo kun je hem hebben gezien in Underworld, Underworld: Evolution, The Vow en Animal Kingdom. Ook is hij momenteel te zien als Nick Marsh in Grey’s Anatomy.

Beeld: You, Netflix

Lifestyle
  • You, Netflix