De foute kersttrui is passé: deze trui van Marc Cain wil je wél dragen tijdens de feestdagen

Leuk om te dragen of om te geven.

kersttrui

Het is al jaren een hit en vaste prik voor velen: de dag van de foute kersttrui. Hoe fouter, hoe beter, leek het credo. Kom je de feestdagen liever wat meer fashionable en iets minder fout door? Dan heeft Marc Cain dé kersttrui voor je.

De kersttrui

Met het aanbreken van de novembermaand beginnen we weer uit te kijken naar de feestdagen. Designer Marc Cain doet precies hetzelfde. Het merk luidt de feestelijke periode van het jaar fashionable in met een kersttrui die niet voor tenenkrommende momenten zorgt op het familieportret, maar die wel een goede dosis kerstvreugde bevat.

De cuddly Christmas sweater is voorzien van een prachtige print van een besneeuwde Central Park in New York en met een luipaard met een kerstmutsje. De trui is 100 procent Made in Germany en heeft zijn hoge cudly-gehalte te danken aan de hoogwaardige alpacamix. Marc Cain maakt die Weihnachtsfreude helemaal compleet met een matching sjaal. Perfect!

De kersttrui en sjaal van Marc Cain is vanaf 20 november verkrijgbaar in de Marc Cain online store en in geselecteerde Marc Cain winkels.

Fashion
  • Marc Cain
  • Marc Cain