Tried & Tested: het nieuwe Sisley-serum voor een egale teint

Het Marie Claire team nam de proef op de som en deelt haar ervaringen.

sisley serum

Minder pigmentvlekken, meer glow. Het is wat we allemaal wensen voor onze huid naarmate we ouder worden. Het nieuwe serum van Sisley belooft een egalere teint en stralende huid. Of dat inderdaad het geval is? Onze Marie Claire redactie testte het.

Over het serum

Naarmate je ouder wordt, wordt je teint minder egaal en kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Om dit tegen te gaan, is het belangrijk om je melanineniveau op peil te houden. En dat is precies wat Sisleÿa Sérum Éclat Anti-Taches doet. Met behulp van de serumstofjes MicroRNA, lansium en hexylresorcinol wordt je teint egaler. Daarnaast bevordert Sisleÿa Sérum Éclat Anti-Taches de glow van je huid door te focussen op de mechanismen die een fundamentele rol spelen in de opname en weerkaatsing van het licht, de zogenaamde chromoforen. Door hierop in te werken gaat je teint weer stralen, alsof het licht van binnenuit komt.

De bevindingen

Hoofdredacteur Annelies: "Aanbrengen, stimuleren, activeren zijn de instructies die ik krijg bij Sisleÿa Sérum Éclat Anti-Taches. Met licht strijkende bewegingen breng ik het serum aan, daarna stimuleer ik de bloedcirculatie met een dynamische massage, en ik eindig met het activeren van de helderheid van mijn teint door kleine kneepjes te maken in m’n huid. Ik zie direct resultaat: een gladde, gehydrateerde huid die elk straaltje licht lijkt te vangen. En hoewel ik dacht dat ik geen last had van pigmentvlekken, oogt mijn teint na vier weken enthousiast smeren toch echt egaler."

Artdirector Charlie: "Als kersverse moeder kan ik wel een beetje glow gebruiken. Sisleÿa Sérum Éclat Anti-Taches is een fijn, zacht product dat heerlijk ruikt en smeert. Het trekt snel in mijn huid, die daardoor gladder wordt en echt van binnenuit lijkt te stralen. Vlekjes en onregelmatigheden zijn minder zichtbaar en m’n teint is egaler. Ik zie eruit alsof ik nachtenlang fantastisch heb geslapen."

Managing editor Saar: "Zomersproetjes had ik altijd al, maar sinds een paar jaar heb ik last van pigmentvlekken. Allerlei producten die ze zouden vervagen heb ik geprobeerd, maar tot nu toe geen succes. Ik sta dus te trappelen om Sisleÿa Sérum Éclat Anti-Taches te testen. Na de eerste keer smeren valt op dat mijn huid super gehydrateerd aanvoelt. En wanneer ik ’s middags in de spiegel kijk, denk ik iets te zien van de beloofde glow. Qua vlekjes moet ik iets meer geduld hebben, maar na vier weken dagelijks gebruik worden ze duidelijk minder. Ik ga nog even door, dat begrijp je."

Beauty
  • Rossi & Blake, Martijn Senders