Hangry much? Schakel dan meteen deze handige app in

Snackmerk graze voorziet je van een gratis snack als jij niet te genieten bent door je honger.

snack

Het is heus niet zo dat we het expres zo ver laten komen, maar zo nu en dan slaat de hangryness genadeloos toe. Oftewel: je bent hungry en angry. Niet leuk voor jou, maar ook niet voor je omgeving. Hoogtijd om daar korte metten mee te maken, zo moet snackmerk graze hebben gedacht.

Hoe hangry ben je?

Er wordt nog weleens lacherig over gedaan: hongerchagrijnig zijn. Maar hangryness is wel degelijk een ding. Het is de natuurlijke reactie van de hersenen wanneer je een lege maag hebt. Vaak daalt je bloedsuikerspiegel dan en een te lage bloedsuikerspiegel resulteert erin dat je hersenen zelfbeheersing minder als een prioriteit zien. We kunnen dan behoorlijk hongerig en chagrijnig worden. Gelukkig komt snackmerk graze nu tot de redding.

Gratis snack

Leuk nieuws voor mensen die regelmatig hangry zijn - en voor hun omgeving. graze lanceert vandaag namelijk een handige webapp die jouw gezicht scant en jou kan vertellen in hoeverre je de trek bent gepasseerd. Oftewel: of er sprake is van some serious hangryness.

Blijk je inderdaad behoorlijk hongerchagrijnig te zijn? Dan kun je via Gorillas gratis een graze-snack in je digitale mandje leggen en laten bezorgen. Of je nu hangry op je werk zit of hongerchagrijnig op je bank hangt. Zonder er moeite voor te hoeven doen, kun jij in the heat of the moment je honger stillen met een lekkere snack. Ideaal!

Benieuwd hoe hangry jij op dit moment kijkt? Probeer de scanner hier zelf uit!

*Gorillas is beschikbaar in: Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. graze-snacks worden gratis door Gorillas bezorgd tussen 2-7 november zolang de voorraad strekt.

Lifestyle
  • graze
  • Sex and the City