Goed nieuws voor fans van Bridgerton

Nicola Coughlan (Penelope) licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Bridgerton

Sinds we het eerste seizoen van Bridgerton helemaal hebben afgekeken, kunnen we niet wachten tot we het vervolg kunnen bekijken. Lang bleef het onduidelijk wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten, maar daar is nu eindelijk verandering in gekomen.

Opnames afgerond

Nicola Coughlan – ofwel Penelope aka Lady Whistledown – doet op Twitter namelijk uit de doeken dat de opnames voor het tweede seizoen zo goed als afgerond zijn. "Ik kan niet wachten om dit seizoen van Bridgerton met jullie te delen, het was me een waar genoegen. Ik ben zo trots en zo opgewonden dat jullie het allemaal zullen zien. Ik zie jullie in 2022/1814", schrijft Nicola in de Tweet. Exciting!

Aan de tweet van Nicola te zien kunnen we het tweede seizoen dus ergens in 2022 verwachten.

Verhaallijn

Elk seizoen van Bridgerton focust zich op een van de Bridgerton siblings. Seizoen twee zal gaan over Anthony Bridgertons liefdesverhaal. Nicola kruipt in seizoen twee wederom in de huid van Penelope Featherington, aka Lady Whistledown, en is ontzettend enthousiast over de nieuwe afleveringen.

“Toen we seizoen één opnamen wisten we niet of er een tweede seizoen zou komen. We hoopten natuurlijk wel dat we de kans zouden krijgen om het verhaal verder te vertellen, omdat mensen er zo gek zijn op”, liet Nicola onlangs weten aan ET online. De actrice is dan ook enorm dankbaar dat Bridgerton een vervolg krijgt en licht een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen. “Het is een stuk pittiger, zal ik zeggen. Je zal meer kanten van haar (Penelope, red) zien”, onthulde Nicola.

“Aan het eind van seizoen één ontdekten we dat ze Lady Whistledown is, maar daar werd verder niet meer mee gedaan. Dat gaat straks wel gebeuren. Ik heb het gevoel dat de Bridgerton-wereld is gegroeid, en dat je veel meer kanten van haar zult zien. Ze is een pittige meid”, sluit Nicola af. Dat belooft veel goeds!

Lifestyle
  • Netflix-Nederland, Grazia
  • Twitter, Netflix