Winnen: 5x hannah Cleansing Clay t.w.v. €39

De Cleansing Clay is favoriet vanwege z’n combi van rijke kleisoorten en de diep reinigende werking daarvan.

hannah cleansing clay

Beetje later dan gepland – je weet wel waarom – viert Marie Claire haar 30ste verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Daarom geven wij 5x de hannah Cleansing Clay t.w.v. €39 euro weg.

De cleansing clay van hannah

Hollands beauty-hoogstandje hannah maakt al sinds de oprichting in 1979 huidverbeterende producten. In de salons waarmee ze samenwerken kun je terecht voor fijne treatments, maar je kunt ook thuis aan de slag. De Cleansing Clay is favoriet vanwege z’n combi van rijke kleisoorten en de diep reinigende werking daarvan. En wij mogen nu 5x zo'n Cleansing Clay weggeven.

Winnen

Wil je kans maken op de hannah Cleansing Clay? Vul dan hieronder het winformulier in. En als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

Deze actie loopt tot 15 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Beauty
  • hannah