Nieuwe sieraden kopen? In deze merken kun je momenteel het beste investeren

Onder anderen Meghan Markle en Jennifer Lopez dragen deze sieraden.

Lees ook

Denken we aan geld investeren? Dan denken we al snel aan het kopen van aandelen of investeren in een bedrijf. Maar het kan ook simpeler. En leuker. Zo zijn de sieraden van de volgende merken ook een investering waard.

Investeren in sieraden

Als je iets koopt en het vervolgens op platforms als Vinted probeert door te verkopen, zijn we vaak al blij als we de helft van ons geld terugverdienen. Voor bepaalde items geldt echter dat je geld toe krijgt als je het doorverkoopt, of in ieder geval quitte speelt. Neem nu eens luxueuze horloges van Rolex. Als je dit sieraad verkoopt, vang je daar vaak nog 97 procent van het aankoopbedrag mee terug, zo meldt The RealReal.

Rolex zien we nog weleens als de Rolls Royce onder de sieraden. Maar volgens The RealReal is er ook een aantal andere merken die de investering waard zijn. Wij zetten een paar op een rijtje.

Foundrae kettingen en charms

Onder anderen Zendaya en Jennifer Lopez werden gespot met de kettingen en charms van Foundrae. Volgens The RealReal zijn de sieraden van dit merk de investering waard. Zo zou je ze momenteel voor 106 procent van hun waarde door kunnen verkopen.

Anita Ko oorbellen

Tijdens de kerstactiviteiten bij Sandringham estate werd Meghan Markle in 2018 gespot met subtiele gouden hoops. Gouden hoops van Anita Ko welteverstaan. Het is geen gek idee om zelf een paar in te slaan. Momenteel zou je de oorbellen van dit merk voor 71 procent van de aankoopwaarde kunnen doorverkopen.

Meghan met de subtiele hoops van Anita Ko.

Van Cleef & Arpels Alhambra kettingen

Het is een hele mond vol, maar daarom niet minder prachtig: de Alhambra ketting van Van Cleef & Arpels. Volgens The RealReal zou je daarmee 113 procent van de aankoopwaarde kunnen vangen als je 'm doorverkoopt. Niet gek, toch?

Bron: The RealReal, Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook