Marie Claires weekendtips

Van schaatsen op het museumplein tot leuke culinaire tips!

weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je het aankomend weekend niet missen.

Tafelen met lekker veel korting

Niets fijner dan het weekend inluiden met een hapje en een drankje in een leuk restaurant. Ook leuk: wanneer de rekening niet je hele weekbudget in beslag neemt. Maak daarom dit weekend gebruik van TheFork Festival. Tot en met 28 november kun je genieten van 50 procent korting bij deelnemende restaurants in heel Nederland. Kun je meteen nieuwe restaurants ontdekken waar je eerder niet zomaar naartoe ging. Ideaal!

Wanneer:
Tot en met 28 november.

Waar:
Restaurants in heel Nederland.

Schaatsen op het museumplein

Ja, we kunnen weer! ICE Amsterdam, ja die prachtige schaatsbaan op het museumplein, opent op 13 november! Perfect voor schaatsliefhebbers of degenen die stiekem al een beetje uitkijken naar de kerst. Want met deze activiteit kom je zeker in de kerststemming - helemaal omdat het weer vroeg donker wordt. Dus bind de schaatsen onder de voeten, maak een paar pirouettes en geniet daarna van een glaasje glühwein of dampende chocolademelk met een royale toef slagroom.

Wanneer:
Vanaf 13 november.

Waar:
Museumplein, Amsterdam.

Houd een verantwoord snackavondje

Het weekend is voor de meesten hét moment om de teugels te laten vieren wat betreft gezonde voeding. Zeker wanneer we gasten over de vloer krijgen, willen we hen een welkom gevoel geven met goede gesprekken en goed eten. Wil jij je vrienden of familie iets lekkers voorschotelen dat ook nog eens verantwoord is? Dan komt graze to the rescue. Het snackmerk heeft verscheidene lekkere en healthy snacks in z'n assortiment, waaronder handige sharing bags – ideaal voor die snackavond met vrienden. Denk aan de Sea Salt & Pepper Veggie Protein Power sharing bag: een zak vol knapperige smaakvolle noten, bonen en erwten. Of de Smoky Barbecue Crunch sharing bag: een bag vol crunchy en smaakvolle peulvruchten. Bonus: laatstgenoemde bevat maar 111 calorieën per portie.

Heerlijk om van te genieten tijdens een filmavondje!

Shop vintage pareltjes

Gek op vintage kleding? Dan moet je zaterdag bij de De Hallen Studios zijn, waar Square Eight een Vintage Kilo Pop Up organiseert. Hier vind je een scala aan vintage stukken en items van merken in uiteenlopende stijlen. Bij de ingang krijg je een tas waar je al je vondsten in kunt verzamelen en aan het eind reken je €17,50 per kilo af. Niet gek, toch?

Wanneer:
13 november van 10:00 tot 17:00. Let op: vanwege corona moet je van tevoren een tijdslot boeken.

Waar:
De Hallen Studios, Amsterdam.

Lifestyle
  • BrunoPress, Instagram