Deze warme winterjas raakt echt nooit uit de mode

Stay warm in style.

Lees ook

Op winterjassengebied komen de trends, maar gaan ze ook weer. Sta jij op het moment om een nieuwe coat aan te schaffen? Ga dan voor een die nooit uit de mode zal gaan, zoals de faux-fur jassen.

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tientallen jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend stylen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!


De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Who What Wear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook