Hebben: Zeeman lanceert een streetwear kledinglijn 

Je kunt de items morgen al shoppen! 

Zeeman

Zeeman zit niet stil op het gebied van fashion. Eerder lanceerde de budgetketen al een knalgele it-bag van vegan leer en bracht het fashionable sneakers op de markt. Opnieuw doet de Nederlandse winkelketen een duit in het zakje.

SKEER

Zeeman komt met een nieuwe kledinglijn. Dit keer een streetwear collectie die de budgetketen de naam SKEER geeft. De term skeer, wat ook wel blut betekent, gebruikt de keten met een knipoog, want ‘je hebt geen dure merkkleding nodig om je status aan te ontlenen’.

Bij eerdere kledingcollecties, de zogenoemde fancollecties, stonden de kleuren geel en blauw centraal: de kenmerkende kleuren van de budgetketen. Dit keer gooit Zeeman het echter over een andere boeg en zie je veel zwart terug in deze collectie. De lijn bestaat uit onder andere hoodies, t-shirts, sweaters, een bomber jack en een comfy badjas.

Hef

Voor de kledinglijn strikte Zeeman hiphopartiest Hef als het gezicht van de campagne. Hij schreef er een liedje voor mét bijpassende videoclip. In SKEER-kleding, uiteraard.

De SKEER-items zijn vanaf vrijdag 19 november 15.00 uur exclusief verkrijgbaar op de website van Zeeman.

Fashion
  • Zeeman
  • BrunoPress, Zeeman