Infinite lipliner is het beautytrucje dat momenteel viraal gaat

Een efficiënte manier om je lipliner te zetten.

infinite lipliner

Op sommige dagen gaan we met alle liefde au naturel de deur uit en op andere dagen doffen we onszelf graag op. Door een mooie lipliner aan te brengen bijvoorbeeld, en volgens TikTok is daar nu een heel handig trucje voor.

Infinite lipliner

Een lipliner aanbrengen vraagt om een steady pols en om geduld. O ja, en om tijd, want pure perfectie is niet zomaar bereikt. Al bewijst TikTok graag het tegendeel. Een video op het sociale medium laat ons zien dat het ook mogelijk is in minder dan zeven seconden. Zo demonstreerde gebruiker Eelyse dat je een lipliner ook in een soepele beweging kunt aanzetten, de zogenoemde infinite lipliner.

De video van Eelyse is inmiddels al meer dan 7 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 2 miljoen likes. In de video zien we hoe de TikTokker in een soepele beweging haar lippen stift met een bruine lipliner. Ze begint bij haar mondhoek en trekt de liner soepel, in één beweging, langs de omtrek van haar hele mond. Vervolgens kleurt ze de rest van haar lippen in met een glanzende bruine kleur.

@eelyse

hope ur not bored of these yet x

♬ why tf did this blow up huh -

Note

Op TikTok deelt Eelyse verscheidene filmpjes van haar techniek. En overigens is het niet altijd zo perfect als het lijkt. Een gebruiker reageert dat het haar nooit zou lukken en daarop laat Eelyse weten dat het bij haar ook niet altijd perfect gaat. Zo biecht ze op dat ze na het filmen vaak nog wat lipliner wegveegt. "Het is alsnog bevredigend, maar ik moet het vaak nog wel wat bijwerken", legt ze uit. Aha!

@eelyse

glossy lips today🙈

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis
Beauty
  • iStock
  • TikTok