Ideaal: dit is dé beste tip tegen het uitdrogen van mascara

Drew Barrymore laat zien hoe je deze hack uitvoert.

mascara

Mascara is toch wel hét onmisbare make-up product van bijna iedere vrouw. Jammer genoeg drogen de meeste mascara's vaak erg snel uit. Luckily, heeft Drew Barrymore daar een ultieme tip voor. Zodat je vanaf nu langer kunt genieten van je mascara.

Mascara

In een IGTV-video deelt de actrice een geniale truc om te voorkomen dat je mascara snel uitdroogt. Drew heeft deze beautyhack geleerd van celebrity make-up artiest Robin Fredriksz. De fout die we bijna allemaal met onze mascara maken, is dat we er lucht in pompen. Oops.

Cirkelbeweging

Haal jij het borsteltje als een bezetene heen en weer om meer mascara op het borsteltje te krijgen? Dan ben je niet goed bezig. Het is juist de bedoeling dat je met het borsteltje cirkelvormige bewegingen maakt en het borsteltje niet uit de huls haalt.

"Dit voorkomt dat er luchtzakken worden gemaakt die het product sneller uitdrogen", vertelde Drew in de video. Gewoon één keer in en uit is voldoende. Met het eindeloos pompen krijg je namelijk niet meer mascara op je borsteltje. Lifehack!

Beauty
  • Grazia
  • iStock, Instagram