Hebben: de cosmeticalijn van Harry Styles is nu te koop

Waaronder prachtige kleuren nagellak en fijne serums.

Lees ook

De wereldberoemde zanger Harry Styles stak zijn liefde voor nagellak nooit onder stoelen of banken. Dat de zanger zijn eigen beautymerk met unisex producten start, vinden we dan ook helemaal geen verrassende stap. Het leuke? Je kunt de producten nu al shoppen!

Pleasing

De geruchtenmolen draaide sinds de zomer al overuren, want zou Harry Styles een eigen beautymerk lanceren? Dit nieuws werd onlangs bevestigd met een stunning cover voor het Britse tijdschrift Dazed en met een Instagrampagina van het beautymerk, genaamd Pleasing. De zanger laat in een interview weten dat het idee ontstond tijdens de pandemie. “Ik zag bijvoorbeeld een mooie kleur van een bloem of van opvallend behangpapier, en ik dacht: 'Dat wil ik op mijn nagels.”

De naam heeft overigens een bijzondere betekenis, aldus de zanger. “Het zijn de kleine momenten in mijn leven die mij het gelukkigst maken. Je weet wel, een avond onder de sterren, een lekkere maaltijd of gewoon samen zijn met vrienden en denken: 'Dit ga ik nooit meer vergeten.' Het zijn die momenten die het meeste effect op me hebben.” Met Pleasing wil de zanger dan ook deze mooie momenten aan zijn fans geven.

Perfect pearl

Drumroll please, want de eerste collectie is ook al een feit. Met de naam Perfect Pearl brengt Harry een aantal producten op de markt, zoals verschillende tinten nagellak, een serum en de Pleasing Pen: een multifunctionele stick die je kunt gebruiken om je wallen weg te werken én je lippen hydrateren.

Diversiteit is iets wat Harry hoog in het vaandel heeft en dit komt naar voren in zijn beautymerk. Zo benadrukt hij dat het merk unisex is en werkt hij samen met verschillende soorten modellen in alle maten, vormen en kleuren. Lekker bezig, Harry!

Bron: HLN, Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook