Oogverblindend mooi: deze prachtige Chanel-accessoires wil je hebben

Deze accessoires maken elke outfit af.

Lees ook

Wij hebben onze winterjas en boots net uit de berging gehaald, maar de modewereld richt zich al helemaal op de Spring-Summer 2022-collecties. Onlangs presenteerde Chanel haar stunning Spring-Summer 2022 Ready-to-Wear-collectie en wij kunnen maar één ding zeggen: onze wishlist is lang.

Handtassen

Van zuurstokroze tot classy black: de handtassen van Chanel zijn in 2022 wederom ware musthaves. Onze favoriet? Dat is toch wel de in het oog springende, gele mini bag.

Ga je liever de deur uit met een kleinere tas? Ook daar heeft Chanel aan gedacht. Hoe leuk zijn deze mini bags?

Sieraden

Parels, pasteltinten en goud: drie kenmerken uit de Spring-Summer 2022-sieraden van Chanel. Wij zijn nu al verliefd op de zalmroze oorbellen.

Schoenen

And last but not least willen we nog even de schoenen van Chanel in het zonnetje zetten. Met deze schattige ballerina's en statements heels meet jij jezelf meteen een Emily in Paris-look aan. We love it.

Heb jij je oog laten vallen op een paar van deze fabulous accessoires van Chanel? Snappen we. Wij hebben onze wishlist ook al behoorlijk gevuld. Je moet nog wel heel even geduld hebben tot je de items kunt shoppen. De Spring-Summer 2022 Ready-to-Wear-collectie is vanaf maart 2022 verkrijgbaar in de Chanel-boutiques.

Beeld: BrunoPress, Chanel

Laatste nieuws

Zie ook