Cheers: nu ook thuis aan de Pornstar Martini met Bols

Fris, fruitig en exotisch.

Pornstar Martini

Met je girlfriends borrelen in de stad zit er helaas even niet in. En dat betekent ook dat je je favoriete cocktails even moet missen. Maarre, daar heeft Bols wat op bedacht. Met de nieuwe Bols Ready to Enjoy cocktails geniet je ook thuis gewoon van je favoriete Pornstar Martini.

Pornstar Martini

Of het nou zomer is of hartje winter: je maakt ons altijd blij met een Pornstar Martini. Met haar exotische, frisse en fruitige smaak staat deze cocktail met stip op nummer één bij de Marie Claire-editors. Wij worden dan ook heel blij van deze Ready to Enjoy cocktails van Bols. Want hoewel je natuurlijk zelf kunt experimenteren met cocktailrecepten (met de nodige trial and error), is het wel héél makkelijk om een heerlijke cocktail at the ready te hebben. Je hoeft de Bols Pornstar Martini alleen even te koelen. Schenk 'm daarna in je mooiste martiniglas en garneer met een halve passievrucht voor the finishing touch.

Dorst gekregen? Snappen wij heel goed. Je shopt de Bols Ready to Enjoy cocktails vanaf dit najaar in de retail, hotels en restaurants. Enne, om het je nog een beetje makkelijker te maken, kun je de cocktails ook via de webshop van Bols shoppen.

Beeld: Bols

De Magische Vijf

Niet zo'n fan van Pornstar Martini's? No problem. Bols heeft de vijf meest populaire cocktails – de Magische Vijf – getransformeerd tot een heerlijk kant-en-klaar-drankje. Zo heb je naast de Bols Pornstar Martini ook de Bols Margarita Azul, Bols Espresso Martini, Bols Red Light Negroni en de Bols Very Old Fashioned. Al deze cocktails zijn een vakkundig vervaardigde mix van premium Bols-likeuren, vodka en/of jenever, gebaseerd op jaren van zorgvuldig onderzoek, ontwikkeling en inspiratie door bartenders over de hele wereld.

Bols Cocktail Tubes

De Ready to Enjoy cocktails van Bols zijn verkrijgbaar in een handige Cocktail Tube van 200 ml (€5,99) en een fles van 700 ml (€19,99). De Cocktail Tubes zijn speciaal ontworpen om de uitzonderlijke Bols-smaak en -kwaliteit te waarborgen in een duurzame verpakking. Elke Cocktail Tube serveert 1 tot 2 cocktails. Zo kan iedereen zijn favoriete cocktail uitkiezen of kun je zelf lekker veel verschillende cocktails proeven. Cheers!