De haarkleur 'mushroom blonde' is komend seizoen hot and happening

Move over, pumpkin spice latte.

Mushroom blonde

De herfst is natuurlijk het seizoen van de warme kleuren. Het is dan ook niet gek dat warme haarkleuren als 'honey chestnut' en 'pumpkin spice latte' enorm populair zijn dit seizoen. Going into winter mag het allemaal wat koeler, met als absolute favoriete haarkleur 'mushroom blonde'.

Mushroom blonde

Komend seizoen is het out with de warme herfstkleuren en in with de de koele winterkleuren. Dat betekent dat het tijd is om afscheid te nemen van de pumpkin spice lattes: zowel het drankje als de haarkleur. Gelukkig krijgen we daar een stunning haarkleur voor terug: 'mushroom blonde' is dé haarkleur voor de winter.

De winter is natuurlijk hét seizoen van de donkere lokken, zo weet ook Tom Spratt, hoofd van Beauty and Grooming op Pinterest. De laatste tijd is mushroom blonde ontzettend populair op het medium. "Het valt op dat veel mensen die hun haarkleur willen veranderen, inspiratie opdoen bij hun favoriete celebrities. Van de Kardashians die kijken of blondines écht meer fun hebben tot Hailey Bieber die naar de dark side is gegaan: met het veranderen van de seizoenen zullen ook de haarkleuren veranderen", laat hij weten aan Her. "Veel mensen zoeken nu naar 'mushroom hair colour'. Wij verwachten dat deze haarkleur de komende maanden heel populair gaat worden."

Mushroom blonde is een assige kleur die tussen bruin en blond in zit. Zoals de naam al doet vermoeden, is de haarkleur geïnspireerd op de lichtgrijze, zandachtige kleur van champignons. Of je je haar juist van blond naar donker wil hebben of andersom: dit is de ideale haarkleur. Zowel bij steil als krullend haar staat deze haarkleur ontzettend chic. Ideetje voor de feestdagen?

Beauty
  • Her
  • BrunoPress, Instagram