Lifesaver: zó voorkom je ladders in je panty

Nee, we hebben het niet over de nagellak-truc.

Panty

Aangezien deze coronatijden niet bepaald feestelijk zijn, moeten we de slingers zelf maar ophangen. Dus hullen we ons de aankomende feestdagen in ons mooiste jurkje en proberen we ons weer in die vervelende panty te hijsen. De eerste trek je meteen kapot en in de tweede zit na een paar minuten al een ladder. Gelukkig hebben wij dé truc gevonden om dit de volgende keer te voorkomen.

Vriezer

Iedereen die weleens een panty draagt weet hoe vervelend het kan zijn wanneer er een ladder in zit. Je bent de hele dag op je hoede om je panty zo veilig mogelijk te houden. Wanneer er toch een ladder in komt grijpt mening vrouw naar nagellak om ervoor te zorgen dat de ladder niet verder trekt. Echter is dit niet dé oplossing.

Wat je dan wel moet doen? Je panty invriezen! Het klinkt raar en kost aardig wat tijd, maar het werkt wel. Als je een nieuwe panty hebt gekocht, maak hem dan vochtig onder de kraan, stop ‘m in een plastic tasje en leg deze in de vriezer. Laat de panty er een nachtje in liggen en hang hem daarna uit. De koude temperatuur van de diepvries maakt de vezels van je panty’s een stuk sterker waardoor er minder snel ladders in zullen komen. Handig!

Goed blijven zitten

Hiermee heb je één van de panty struggles misschien opgelost, maar hoe zorg je er nou voor dat deze ook de hele dag goed blijft zitten? Je hoeft geen celebrity-approved panty’s aan te schaffen, maar wél een extra onderbroekje. Huh? Ja! Door een extra onderbroek óver je panty aan te trekken, zorg je ervoor dat deze niet afzakt. Deze truc werkt het best met een strakke onderbroek. Het ziet er misschien niet heel fancy uit, maar met een rok of jurk erover is er niemand die dat hoeft te zien. Easy does it!

Fashion
  • Dingen voor Vrouwen
  • BrunoPress