Winteractie: 7x Marie Claire voor maar €20

Doe je beste vriendin (of jezelf!) de Marie Claire cadeau.

Lees ook

Als we de dalende temperaturen mogen geloven, staat de winter om de hoek. Enne, dat betekent ook dat de feestdagen around the corner zijn. Over een leuk cadeau hoef je in ieder geval niet lang na te denken, want Marie Claire heeft een héél fijne winteractie voor je.

Winteractie

Om het jaar goed af te sluiten komt Marie Claire met een knaller van een deal. Je ontvangt nu 7x de Marie Claire voor slechts 20 euro. Dit betekent maar liefst 50% korting! Enne, je kunt ook nog eens zeven maanden lang de nieuwste editie op je deurmat verwachten. Klik HIER om gebruik te maken van de tijdelijke winteractie: 7x Marie Claire voor maar €20.

Leuk cadeau

Een superleuk cadeau voor je moeder, je best friend of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf, als je het ons vraagt. Deze ultravoordelige winteractie loopt tot en met het einde van het jaar, dus wees er snel bij. Happy reading!

Marie Claire

Marie Claire is hét merk voor vrouwen met gevoel voor stijl en een brede interesse. Marie Claire combineert high fashion en beauty met journalistieke reportages en zet zich in voor vrouwenemancipatie en gelijkheid. Die mix maakt Marie Claire uniek.

Laatste nieuws

Zie ook