Miss Universe: Julia Sinning is klaar voor de kroon

De brunette deelt een paar leuke backstage kiekjes.

Popcorn en champagne gereed! Zondag is het namelijk tijd voor Miss Universe, de grootste missverkiezing van de wereld. Nederlands trots Julia Sinning doet dan ook mee, en is er al helemaal klaar voor. Op Instagram deelt ze al een paar leuke backstage-foto's!

Julia Sinning

Dit weekend krijgen we het te horen: wordt Julia Sinning Miss Universe 2021? De Nederlandse brunette, die de naam Miss Congeniality al op haar naam heeft staan, is nog voor de lockdown op het vliegtuig gestapt om de strijd aan te gaan. Dit jaar wordt de Miss Universe gehouden in Eilat in Israël, dus het was nog spannend of het haar zou lukken. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, en heeft de Miss Universe dit jaar weer een Nederlands tintje.

Op Instagram laat Julia al weten helemaal klaar te zijn voor de show. “Ik was zo opgewonden om te repeteren op het podium. Ook had ik mijn koffie dus de energie was aanwezig”, schrijft een enthousiaste Julia op Instagram. En wat straalt ze in het prachtige oranje!

Nederlandse sportheldinnen

Voor het zover is, moet ze eerst nog de Prelimanary Competition en National Costume Show op 10 december doen. Toch staat ze backstage al te poppelen voor de National Costume Show. Speciaal voor Miss Universe heeft de Thaise ontwerpster Miss Pearl Couture een speciaal nationaal kostuum gemaakt. Hiermee wil Julia de Nederlandse sportvrouwen eren. Daarom draagt ze de kleuren oranje, de kleur van Nederland, en goud, de kleur van de gouden medailles die de Nederlandse sportvrouwen hebben gewonnen. Hiermee zet ze onder andere vier Nederlandse sportheldinnen in de picture: Lidewij Welten, Sifan Hassan, Lieke Martens en Antoinette de Jong. Wat een mooi gebaar!

De livestream van de Prelimanary Competition en National Costume Show begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd) en is online te streamen, via het YouTube-kanaal van Miss Universe.

76 inspirerende vrouwen

Of de 25-jarige Miss-kandidaat er met de felbegeerde kroon en sjerp vandoor gaat, moet zondag 12 december blijken. De concurrentie in Eilat is groot, want er doen maar liefst 76 inspirerende vrouwen van over de wereld mee. Het belooft dus een groot spektakel te worden. De drie uur durende show zal worden uitgezonden om 8 PM ET (13 december -1.00 uur NL-tijd) op het Amerikaanse TV-netwerk FOX en het Spaanstalige netwerk Telemundo.

We wensen Julia dit weekend veel succes! You go, girl. Go get 'em!

Beeld: BrunoPress, Instagram @juliasinning

Laatste nieuws