Van chocoladebruin tot oatmeal: deze kleuren gaan we veel zien in januari 

Dit worden dé kleuren van 2022. 

kleuren

Het einde van het jaar nadert in rasse schreden. Dat betekent niet alleen dat we de balans opmaken, maar ook dat we uitkijken naar een nieuwe periode. En een nieuw jaar, betekent ook nieuwe trends en voor sommigen een wardrobe refresh. Benieuwd welke kleuren we volgend jaar veel gaan zien? Wij sommen ze voor je op.

Oatmeal 

Velen zien havermout als een warm en vullend ontbijt, maar next year wordt dit een van de kleuren om je in te hullen. De zachte kleur geeft je wintergarderobe een warme touch, zonder het te zomers te maken. Overigens beperkt oatmeal zich niet helemaal tot een kleur. Het gaat om kleding met een grijze, gele en witte ondertoon. Een perfecte kleur voor een winterjas, trui of trousers. Of draag deze kleur in een monochroom outfit. Het kan allemaal!

Oranje

In Nederland dragen de meesten alleen tijdens het WK, EK en Koningsdag oranje, maar daar gaat volgend jaar verandering inkomen. Tangerine is hot! Ga voor een knaloranje blazer of jurk. Is dat iets te veel van het goede? Dan kun je ook oranje accessoires opnemen in je garderobe.

Olijfgroen

Een knusse kleur die eigenlijk nooit out of style raakt? Dat is wel de olijfkleur. Zeker als je van een neutraal kleurpalet houdt – maar even wat anders wilt dan wit, beige, bruin, taupe of zwart –, kun je olijfgroen er veilig in opnemen zonder te veel af te wijken van je persoonlijke stijl. It works!

Chocoladebruin

Nog een kleur die perfect is voor degenen die houden van een neutraal kleurenpalet: chocoladebruin. De diepbruine kleur is een klassieker onder de neutrale kleuren en benadrukt een elegante stijl.

Merlot

Niet alleen een heerlijk drankje, maar ook een fantastische kleur. De dieprode toon kunnen we in de modewereld niet meer wegdenken en volgend jaar gaan we nog meer van de kleur zien. Normaal gesproken associëren we de kleur met kerst, maar binnenkort gaan we helemaal loskomen van dit gedachtegoed.

Fashion
  • Who What Wear
  • Instagram, BrunoPress