Donkergroen is de perfecte nagelkleur voor deze winter 

Perfect voor de feestdagen.

nagellak

Dit jaar gaan we weer een coronakerst tegemoet, maar dat mag de pret niet geheel drukken. In kleinere aantallen proberen we er alsnog een schitterend kerstfeest van te maken. En zo’n partijtje gaat natuurlijk gepaard met feestelijke kleding en dito nagels.

Dark green

Je nagels in een mooie kleur lakken kan net de finishing touch van je feestelijke look zijn. Kleuren die we rondom de feestdagen veel zien zijn rood, goud, zilver en zwart. Je slaat de plank nooit mis door je nagels in deze kleuren te lakken, maar de trend du moment op nagellakgebied is dit jaar toch echt donkergroen.

Het is sexy, het is kerstig en het is gewoonweg een prachtige kleur: donkergroen. Dat de kleur dit jaar hoog scoort, wordt op Pinterest wel duidelijk. Zo meldde de sociaalnetwerksite een toename van 75 procent in de zoekopdrachten naar donkergroene nagels. En eerlijk is eerlijk, de kleur is prachtig.

Creatief

Overigens hoef je heus niet je hele nagel donkergroen te lakken. Je kunt ook een speelse twist aan de trend geven. Bijvoorbeeld door de groene lak aan te brengen in een swirl in combinatie met een andere kleur. Je kunt dan voor een kerstige combi gaan, zoals groen met rood, al ligt het er maar net aan wat jij het mooist vindt.

Langer mooi

Voordat je je nagels in een mooie kleur lakt, wil je natuurlijk dat de lak zo lang mogelijk blijft zitten. En daar is een simpel trucje voor. Reinig je nagels eerst met azijn. Klinkt gek, maar hiermee verwijder je viezigheid van je nagels, waardoor de lak beter hecht en langer blijft zitten. Breng uiteraard ook goede basislaag en topcoat aan voor het beste resultaat.

Beauty
  • Her.ie
  • Allison Christine