Voor op de wishlist: de leukste geschenken om (jezelf) cadeau te geven voor de feestdagen 

Maak the most wonderful time of the year extra feestlijk met een van de volgende presentjes.

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent cadeautjes onder de kerstboom. Wil jij nog een presentje shoppen voor een geliefde, maar heb je geen idee wat je hen kunt schenken? Wij opperen graag enkele ideeën.

Bulgari Parfums 

Een populair cadeau om te geven en te krijgen is toch wel een heerlijk parfum. Wil jij je geliefde verrassen met een geur? Dan zit je met de parfums voor hem en haar van BVLGARI goed. Schenk je oom, vader, zwager – of die ene vriendin die gek is op mannelijke geuren – bijvoorbeeld de Man Terrae Essence, een parfum met sprankelende topnoten, citrus en kalamansi. Vallen houtige tonen meer in de smaak bij de ontvanger? Dan kun je de sensuele eau de parfum Man in Black cadeau doen.

Daarnaast heeft het Italiaanse merk heerlijke vrouwengeuren in de aanbieding. Onze favoriet? De Omnia Crystalline, een bloemige en houtige eau de toilette waarin balsahout, Aziatische nashi en bamboe samenkomen.

Man Terrae Essence 60ml, €83
Man In Black 50ml, €85
Omnia Crystalline 50ml, €64

De Beauty Collageen Gift Set

Een shotkuur klinkt misschien niet als het meest glamoureuze cadeau, maar wie wil er nu geen stralende huid? Met de Beauty Collageen Gift Set van Swisse ga je met een prachtige huid het nieuwe jaar in. De set bevat onder andere een 10-daagse collageen shotkuur en collageen tabletten die de huid van binnenuit verstevigen en hydrateren. De shotkuur bevat bovendien hyaluronzuur en antioxidanten. Eerstgenoemde helpt de huid om de elasticiteit en zachtheid ervan te behouden en de antioxidanten vitamine A, C en E beschermen de huidcellen tegen vervuiling en zonlicht. Ook leuk: de set komt in een prachtige doos. Leuk voor onder de kerstboom, dus!

De Beauty Collageen Gift Set, €35

Een prachtige fles Bacardí

Glühwein is zo'n typisch drankje dat we veel drinken tijdens de feestdagen, maar ook BACARDÍ is wat ons betreft een feestelijke drank. Denk aan de BACARDÍ Añejo Cuatro, Reserva Ocho en Gran Reserva Diez. Dit drietal heerlijke dranken is momenteel bovendien in een prachtige exclusieve giftbox te koop, ontworpen de kunstenaar Floor van het Nederend. O, en de dozen bevatten ook nog eens twee prachtige tumbler glazen en een boekje met cocktailtips.

Bacardí reserva ocho giftbox, €39,00

Charbonnel et Walker Marc de Champagne truffels

Wat is kerst zonder chocolade? Deze witte Charbonnel et Walker Marc de Champagne truffels zijn een lust voor het oog en een feestje voor de smaakpapillen. De witte chocoladetruffels hebben een romige melkchocoladevulling met een vleugje champagne en aardbei. Bovendien komen de luxe chocolaatjes ook nog eens in een schattig doosje.

Charbonnel et Walker Marc de Champagne pink truffels, 17,95.

Felt x Bruna Helene gouden oorbel

Tijdens de feestdagen, maar ook daarna, mogen sieraden gezien worden. Een echte eyecatcher zijn de creaties van Felt. Het sieradenmerk ging onlangs een samenwerking aan met Bruna Helene en dat resulteerde in deze gouden oorbel geïnspireerd door Yin Tang. Ook leuk: alle Felt x Bruna Helene oorbellen worden met de hand gemaakt.

Felt x Bruna Helene gouden oorbel, €32,45 per stuk.

Beeld: Karolina Grabowska, Bulgari Parfums, Swisse, Charbonnel et Walker Marc, Felt, Bacardí

Laatste nieuws