Dit is het perfecte last minute kerstcadeau

Perfect voor beauty- en modeliefhebbers! 

L’Occitane x Mood Paris

Corona of niet, de aanloop naar kerst is vaak behoorlijk chaotisch. Met wie wil je eerste kerstdag doorbrengen? Wat ga je tweede kerstdag doen? Bij wie ga je het vieren? Wat staat er op het menu? O, en wat ga je eigenlijk cadeau geven? Heb jij last minute nog een attentie nodig voor je schoonmoeder, zus, beste vriendin of misschien wel je buurvrouw? Dan hebben wij een leuke tip!

Giftset L'Occitane x Mood Paris

Cadeautjes onder de kerstboom zien er niet alleen leuk uit, maar het is ook nog eens attent om tijdens de feestdagen een klein cadeau aan een geliefde te geven. Uiteraard gaat het bij cadeaus altijd om het idee, maar je wilt ook dat de ontvanger er plezier van heeft. In dat geval zit je met de producten van L’Occitane en Provence en Mood Paris goed!

Een pakketje vol geluk

De hoogwaardige Franse merken L’Occitane en Provence en Mood Paris gingen onlangs een mooie samenwerking aan. Het beautymerk en lingerielabel sloegen de handen ineen voor een prachtige kerstcadeauset. Geef je 'm cadeau? Dan ontvangt je geliefde een prachtige sjaal van 100 procent gerecycleerde vezels van Mood Paris, een ontspannende kussenmist en een multi-pure balsem Petit Remède van L’Occitane. De perfecte items om het nieuwe jaar fashionable, ontspannen en verzorgd in te gaan.

Het leuke aan deze L'Occitane x Mood Paris collab? Je kunt 'm ook zélf cadeau krijgen! Besteed je meer dan 29 euro in de webshop van L’Occitane (of in een van de boetieks), dan krijg je het pakketje met de code MOOD21 helemaal gratis!

Pluspunt: met de giftset belast je ook het milieu maar minimaal. Zo zijn de producten van Mood Paris gemaakt van geupcyclede stoffen en richt L’Occitane zich op natuurlijke verzorging voor de huid. Ideaal, dus!

Psst, wil je er zeker van zijn dat je pakketje voor de kerst arriveert? Bestel ‘m dan voor 20 december. Bovendien profiteer je ook nog eens van een gratis verzending bij een besteding van meer dan 15 euro.

Beauty
  • Giftset L'Occitane x Mood Paris