Kerstoutfit nodig? Van Zuilen Mode geeft tips!

Zo kom je op kerst prachtig voor de dag.

kerstoutfit

De feestdagen staan voor de deur. Heb jij nog geen kerstoutfit? Je hebt gelukkig nog even. In dit artikel geeft exclusieve mode store Van Zuilen Mode een aantal tips om een fantastische kerst outfit samen te stellen!

Kerststress? Met een Little Black Dress zit je altijd goed!

Weet je echt even niet wat je aan wilt doen tijdens het (online) kerstdiner? Gelukkig is daar altijd de LBO, de little black dress die jouw stress als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. In de nieuwe Marc Cain collectie vind je een aantal mooie exemplaren. Maar ook voor een kleiner budget kun je bij Van Zuilen Mode terecht. Kijk daarom ook even bij een van hun andere merken, Sisters Point.

Elegant met rode lippen

Kerst en de kleur rood zijn onlosmakelijk van elkaar. Een mooie rode lip zorgt voor een mooi statement. Heb je een gele/gouden ondertoon in je huid? Kies dan voor een warme rood. Heb je een koele ondertoon? Kies dan voor een rode lipkleur met blauwe/koele ondertoon. Die zorgt er trouwens ook voor dat je tanden optisch witter lijken!

Een goed paar pumps to save the day

Liever geen jurk, maar bijvoorbeeld een stoer pak? Ook dan kun je een mooi statement maken. De klasse ligt in de eenvoud van je outfit. Een volledig zwart pak met een opgestoken kapsel en een goed paar hakken zorgt voor een elegante look vol zelfvertrouwen. Kies je voor een pak? Zorg dan dat je onder je blazer ook een mooie top draagt. Mocht het na het zoveelste wijntje toch wat warm worden? Dan maak je ook zonder blazer een schitterende verschijning.

De juiste accessoires: nooit opvallend maar toch aanwezig

Statement kettingen, grote schakelarmbanden of een knots van een ring? Deze Kerst draait het om eenvoud. Kies daarom selectief je accessoires uit. Mooie, elegante oorhangers en een dunne, verfijnde ketting creëren altijd mooie combinaties. Een mooie clutch en een stijlvolle armband en je outfit is compleet. Bekijk de collecties in de webshop van Van Zuilen Mode voor de leukste accessoires, zoals mooie sieraden van Ace Et Ada.

Draag je je haar omhoog? Dan kan dat ook heel chic staan. Denk aan een mooie knot. In dat geval is het ook leuk om aandacht te besteden aan haaraccessoires, zoals speldjes of een mooie haarklem. Je hebt leuke accessoires met subtiele glitter die net wat specialer zijn dan de gebruikelijke haaraccessoires. Past perfect bij de kerst, maar ook na de feestdagen staat het chic.

Fashion
  • Nicole Michalou