Dit is de skincare-routine van Camille Razat

De Emily in Paris-actrice deelt haar beauty habits met Marie Claire.

Hartelijke groet,  Sabine van der Spoel      Stettinweg 15 9723 HD Groningen  e-mail: sabine.vanderspoel@pijpermedia.nl  https://pijpermedia.nl/

Another lockdown en gelukkig ook another season van Emily in Paris. Sinds gisteren staat het tweede seizoen van de popcornknaller op Netflix. Camille Razat schittert hierin opnieuw als de stylish Franse vriendin van Emily. Niet alleen in de serie komt de actrice prachtig voor de dag, ook in real-life ziet de L'Oréal Paris spokesperson eruit om door een ringetje te halen.

Skincare-ritueel

Met make-up die er altijd stralend uitziet, moet Camille wel wat make-upgeheimen hebben. Toch blijkt haar skincare-routine verrassend modeste, zo vertelt ze aan Marie Claire. "'s Ochtends gebruik ik een serum, en ik masseer mijn gezicht met een gua sha-tool. Zo’n massage helpt tegen zwellingen en verbetert de conditie van mijn huid. ’s Avonds verwijder ik altijd, maar dan ook echt altijd, mijn make-up, om te zorgen dat mijn huid fris is als ik wakker word."

Bescheiden make-up

Op draaidagen en tijdens events verschijnt Camille met prachtige make-up, maar het betekent niet dat de actrice hier zo verknocht aan is dat ze het elke dag opheeft. "Ik moet zeggen dat ik niet elke dag make-up draag", deelt ze. "Als ik geen shoot of draaidag heb, probeer ik mijn huid zo veel mogelijk te laten ademen."

Is het wel een make-up kinda day? Dan kiest Camille vaak voor naturel make-up. "Een beetje contouren met een bronzer om mijn jukbeenderen sterker te laten uitkomen, wat blush op mijn wangen, het puntje van mijn neus en oogleden – daar krijg je een heel frisse look van. Dan een beetje mascara, wat concealer om donkere kringen weg te werken en ik vul mijn wenkbrauwen een beetje in. That’s it!"

Meer lezen? In de nieuwste Marie Claire vertelt Camille meer over haar rol als spokesperson voor L'Oréal Paris, het Stand-Up-programma van het make-upmerk dat vrouwen leert hoe ze zich kunnen verdedigen op het gebied van straatintimidatie en deelt ze nog meer beauty habbits.

Beauty
  • Marjolein Vermeij
  • BrunoPress