Dit is de moisturizer waar Sarah Jessica Parker al jaren bij zweert

Net als SJP zijn ook veel andere celebs fan.

Er is momenteel veel te doen rondom de Sex and the City-reboot And Just Like That. Actrices Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis kregen onder andere veel kritiek op hun uiterlijk omdat ze er ouder uitzien (alsof de critici er nog net zo jong uitzien als twintig jaar geleden, maar dat terzijde). Wat ons betreft zien de dames er nog altijd fantastisch uit! Dat danken ze natuurlijk aan goede genen en een verantwoord voedingspatroon, maar SJP dankt het ook een klein beetje aan een zekere moisturizer.

La Roche-Posay

Het is de La Roche-Posay moisturizer waar Sarah Jessica een groot fan van is. In 2018 verklaarde de actrice haar liefde voor het Franse merk al tegenover Today. “Ik gebruik het al minstens tien jaar”, vertelde ze destijds over de La Roche-Posay Toleriane Sensitive Fluide. “Het is licht, ongeparfumeerd en simpelweg de beste moisturizer die ik ooit heb gevonden. Mijn kinderen gebruiken het ook! Het is de enige moisturizer die ik al zo lang gebruik. Het is fantastisch. Het is erg dun, dus je kunt het makkelijk gebruiken om jezelf op te frissen.”

Niet alleen de And Just Like That-actrice gebruikt het product graag. De moisturizer heeft een grote celebrity fanbase bestaande uit onder anderen Kelly Ripa, Heidi Klum, Alexa Chung, Anne Hathaway, Leighton Meester en Nina Dobrev.

Ageism

Again, we vinden dat de leading ladies van And Just Like That er goed uitzien. Toch was er veel kritiek op het uiterlijk van de dames. Kritiek die wat ons betreft onterecht was. Ook Sarah Jessica uitte zich over de kritiek. “Het is bijna alsof mensen niet willen dat we ons perfectly okay voelen met wie we zijn”, vertelde ze daar toen over aan Vogue US. “Ik weet hoe ik eruitzie. Ik heb geen keus. Wat moet ik eraan doen? Stoppen met ouder worden.”

Om actrice Kristin Davis maar even te citeren over de kwestie: 'Ik ga nu heel bot zijn. Ik heb er een gevoel bij van: F*ck you! F*ck you people, doe het dan zelf beter.”

Bron: Today, Instyle, The Sunday Times, | Beeld: BrunoPress, La Roche Posay

Laatste nieuws