Winnen: 2x een biologisch Yumeko dekbedovertrek t.w.v maximaal €169,95

Begin het nieuwe jaar goed met een dekbedovertrek van Yumeko!

Yumeko dekbedovertrek

Lockdown of niet, tijdens de feestdagen prioriteren we onze slaap net wat minder. Tot in de late uurtjes borrelen tijdens eerste én tweede kerstdag, om vervolgens op 31 december natuurlijk af te tellen tot 2022. Slaap halen we daarna wel in. Begin het nieuwe jaar daarom goed met een fijn biologisch dekbedovertrek van Yumeko!

Beter slapen

We beginnen het jaar vaak met goede voornemens. Op tijd naar bed is voor velen een voorbeeld van zo'n voornemen. Al is het in de praktijk nog weleens verleidelijk om nog één aflevering van die ene serie te kijken of om nog even (lees: een half uur) op je telefoon te scrollen. Met een dekbedovertrek van Yumeko wordt het daarentegen leuker, makkelijker en comfortabeler om op tijd naar bed te gaan. Het katoen satijn is elegant en zacht, waardoor je er heerlijk onder slaapt. Yumeko heeft verscheidene maten in het assortiment. Voor zowel eenpersoons overtreksets (€99,95) tot tweepersoons overtreksets (€169,96).

En nog weer even terug naar die goede voornemens, wij zijn niet de enigen die ze hebben. Ook Yumeko heeft ze. Het beddengoed- en badgoedbedrijf wil de wereld slapend veranderen en droomt van een betere, duurzame toekomst. Met veel respect voor het milieu, mens en dier levert Yumeko zacht beddengoed van hoge kwaliteit, denk aan overtreksets van 100% biologisch en fairtrade katoen uit India. Sounds good! Het is daarom niet heel gek dat Yumeko in de Duurzame Cadeaugids van de ASN Bank belandde.

Duurzame cadeauideeën

Speciaal voor de feestdagen lanceerde ASN Bank de Duurzame Cadeaugids - ook leuk om nog inspiratie uit op te doen als er nog een Sinterkerstviering op de planning staat in januari. Hierin zijn veertig cadeautips opgenomen in verscheidene categorieën. Denk aan beauty, food, interieur en fashion. Alle presentjes in de gids komen van de hand van duurzame ondernemers. Cadeautjes schenken was nog nooit zo leuk én verantwoord!

Winnen

Ben jij na het zien van de prachtige overtrekset van Yumeko enthousiast geworden? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Wij mogen namelijk twee overtreksets weggeven. Wil jij hier kans op maken? Vul dan hieronder het winformulier in en als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken?

En maak je overigens geen zorgen over de juiste maat. Of je nu een één- of tweepersoonsbed hebt, Yumeko zorgt ervoor dat de winnaars de juiste maat overtrek voor hun bed ontvangen.

Deze actie loopt tot en met 8 januari. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen een week na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.